Tratamente Faciale de Curățare și Hidratare

Microdermoabraziune cu particule de diamant

Tratament de hidratare intensă Aqua Genomics by Bruno Vassari

Tratament pentru ten sensibil Skin Comfort by Bruno Vassari

Peeling cu acizi AHA

Tratament antiacnee Pure Solution by Bruno Vassari

Microdermoabraziune cu particule de diamant

Microdermabraziunea cu particule de diamant este cea mai avansată metodă de curățare și exfoliere a tenului.

 Microdermabraziunea este o procedura considerată  “punctul zero” în îngrijirea facială. Mai exact, indiferent de tratamentul facial ales, este recomandat ca primul pas să fie microdermabraziunea, deoarece înlătura barieră de celulele moarte de la suprafața pielii și ajută substanțele active să ajungă în straturi mai profunde ale pielii.

Ce presupune microdermabraziunea cu particule de diamant?

Microdermabraziunea cu particule de diamant este un peeling mecanic care presupune exfolierea stratului superior al pielii cu scopul de a elimina stratul cornos, alcătuit, de obicei, din celule moarte.

Totodată, microdermabraziunea elimină bacteriile care se înmulțesc la suprafața pielii în timpul procesului de oxidare a sebum-ului, stimulează circulația sangvină și curăță porii în profunzime.

În funcție de tipul de piele, echipamentul pentru microdermabraziune deținut de DermaCare Clinique permite realizarea unui tratament personalizat, grație celor 3 capete de intervenție deținute, dedicate pielii groase, pielii normale, respectiv, celei sensibile.

Spre deosebire de tratamentul cu cristale, microdermabraziunea cu diamante se poate folosi pentru a trata zone mai sensibile. Specialiștii recomandă capul de diamant natural deoarece nu irită pielea și este mult mai ușor de manevrat. 

 

Cum se desfășoară o ședinț[ de microdermabraziune?

 1. Se demachiază tenul cu produse specifice tipului de ten;
 2. Se alege discul cu diamante în funcție de necesitățile tenului;
 3. Prin mișcări circulare, se efectuează o abraziune ușoară;
 4. Se sigilează pielea cu un serum și o cremă hidratantă.

Opțional: Specialiștii DermaCare recomandă combinarea microdermabraziunii cu orice alt tratament facial disponibil în oferta DermaCare, deoarece această procedură deschide temporar o fereastră către straturile profunde ale pielii, astfel că absorbția substanțelor active este mult crescută.

Care sunt efectele microdermabraziunii?

 • Curață tenul în profunzime și elimina punctele negre;
 • Micșorează porii;
 • Ameliorează acneea și elimina bacteriile ce o cauzează;
 • Elimina petele pigmentare și cele post-acneice;
 • Îmbunătățește elasticitatea pielii;
 • Stimulează circulația sangvină;
 • Estompează ridurile și liniile fine;
 • Stimulează producția de colagen și elastină;
 • Produce o regenerare celulară și tisulară.

Câte ședințe de microdermabraziune sunt necesare pentru rezultate optime?

Efectele procedurii sunt vizibile imediat. După prima ședință – tenul devine luminos, mult mai elastic și vizibil mai curat.

Specialiștii DermaCare recomandă efectuarea unei ședințe de microdermabraziune o dată pe lună, pentru a menține rezultatele pe termen lung.

Contraindicații:

 • Boli de piele, grave
 • Afecțiuni oncologice

Tratament de hidratare intensă Aqua Genomics by Bruno Vassari

Aqua Genomics de la Bruno Vassari este un tratament facial profesional destinat hidratării pielii, bazat pe principiile cosmetogenomiei. Această nouă ramură a cosmeticii studiază interacțiunile dintre activii cosmetici și genomul uman. Ea analizează modul în care unii activi sunt capabili să stimuleze ADN-ul propriu având drept scop sinteza anumitor proteine esențiale.

Tratamentul facial Aqua Genomics stimulează hidratarea naturală a pielii și consolidează bariera epidermică. Produsele profesionale utilizate în protocolul de tratament au la bază ingredienți activi de ultimă generație:

 

Revidrat – are rolul de a sintetiza enzimele care participă la formarea Factorului Natural de Hidratare a pielii (NMF);

Pentavitin – un cumul de carbohidrați care se localizează în straturile superioare ale epidermei și au rolul de a o proteja împotriva deshidratării;

Acid hialuronic – hidratează pielea intens, îi conferă volum și elasticitate;

Vitamina E – antioxidant puternic care protejează pielea de radicalii liberi.

Cum se realizează tratamentul?

Protocolul de tratament Aqua Genomics by Bruno Vassari se realizează în 5 pași:

 1. Se demachiază atent tenul;
 2. Se aplică pe față, gât și decolteu peeling-ul din gama Aqua Genomics pe baza de enzime de papaya și ananas, care are rolul de a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii și de a favoriza o absorbție mai bună a ingredienților activi aplicați ulterior. Peeling-ul se lasă să acționeze 5-10 minute, apoi se îndepărtează cu o mănușă umedă;
 3. Se aplică un concentrat hidratant care conține Revidrat – un ingredient activ care sprijină regenerarea straturilor epidermice, ajutând sinteza moleculelor strategice în interiorul și în afară celulelor;
 4. Se aplică Aqua Genomics Mask. Este lăsată să acționeze pentru 15 de minute;
 5. La final, se aplică o cremă intens hidratantă pe bază de Revidrat și Acid Hialuronic.

Care sunt beneficiile acestui tratament?

 • Hidratează intensiv tenul;
 • Redă strălucirea și elasticitatea pielii;
 • Are efect de umplere a ridurilor și a liniilor fine;
 • Conferă un efect de lifting facial.

Câte ședințe sunt necesare pentru rezultate optime?

Rezultatele tratamentului Aqua Genomics sunt vizibile chiar după prima ședință, însă specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 6 ședințe efectuate la interval de o săptămână pentru a asigura un nivel optim de hidratare al pielii.

Tratament pentru ten sensibil Skin Comfort by Bruno Vassari

Tenul sensibil reacționează în mod exacerbat la factorii externi (soare, frig, vânt), la contactul cu substanțe din compoziția produselor cosmetice, a produselor de machiaj, săpunurilor, detergenților, la poluare sau la datorită factorilor interni (stres, consumul de alcool, alimentație nesănătoasă). 

De aceea, tenul sensibil necesită o îngrijire mai atentă cu produse specifice.

Skin Comfort este un tratament facial special creat pentru a suplini deficitele unui ten sensibil, pentru a trata eficient cuperoza și pentru a proteja tenul.

Principala necesitate a unui ten sensibil este calmarea și hidratarea lui. Linia Skin Comfort de la Bruno Vassari conține produse pe bază de ceai verde, alge marine, multivitamine și extracte naturale cu efect calmant.

Cum se realizează tratamentul?

Tratamentul Skin Comfort este o procedură care folosește produse delicate menite să calmeze tenul iritat, roșeața și să protejeze pielea de radicalii liberi. Pașii tratamentului sunt:

 • Se demachiază tenul cu produse blânde, pe bază de ingrediente naturale, neiritante și antiinflamatorii;
 • Se aplică un peeling vegetal superficial care nu irită pielea, datorită ingredienților săi cu efect de calmare. Se lasă să acționeze 5-10 minute și se îndepărtează cu o mănușă umedă;
 • Se realizează extracții mecanice pentru a curăța porii în profunzime;
 • Se aplică printr-un masaj ușor o fiolă de serum hidratant, și se continuă masajul cu o cremă regeneratoare care reîmprospătează și repară epiderma, stabilizând sistemul natural de protecție al pielii, evitându-se astfel deshidratarea și pătrunderea agenților externi toxici;
 • Se aplică masca Gentle Soothing Mask care are rolul de a calma și de a hidrata pielea sensibilă. Se lasă să acționeze 15- 20 minute;
 • Se aplică o cremă pentru conturul ochilor și o cremă cu extracte de alge marine, ceai verde, vitamina E și acid hialuronic, care relaxează și hidratează pielea.

Care sunt beneficiile acestui tratament?

 • Curată pielea sensibilă fără a o irita;
 • Hidratează pielea și îi redă strălucirea;
 • Calmează cuperoza și rozaceea;
 • Atenuează aspectul ridurilor și al porilor;
 • Previne descuamarea pielii.

Câte ședințe sunt necesare pentru rezultate optime?

Efectele tratamentului facial Skin Comfort sunt vizibile după prima ședință, însă, pentru rezultate optime, specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 6 ședințe efectuate la interval de o săptămână.

Peeling cu acizi AHA

Acizii din fructe (sau AHA) permit realizarea unor preparate ce aduc o serie de beneficii oricărui tip de ten. Termenul „AHA” desemnează acizii alfa hidroxilați (Alpha Hydroxy Acides). Aceștia sunt derivați în principal din zaharurile fructelor. Principalii acizi din fructe sunt: lactic, malic, glicolic, citric și tartric.

Dintre toți acizii ,,AHA” acidul glicolic este cel mai eficient, datorită greutății sale moleculare reduse, situație ce ii permite să fie mai bine absorbit de piele.

Aplicațiile locale cu acid glicolic  elimină celulele stratului cornos al pielii, eliberând spațiile intercelulare, keratinocytele și facilitând exfolierea.  Această exfoliere nu este întotdeauna percepută cu ochiul liber,  așa cum se întâmplă în cazul altor peeling-uri unde pielea se desprinde sub forma unor mici scuame, dar se produce sub o formă mult mai blândă și aproape imperceptibilă, permițând celulelor noi să ajungă mult mai ușor la suprafață.

Peeling-ul B.M Glycolic Plus este o combinație revoluționară între acidul glicolic și ubiquinol.

Ubiquinolul este formă activă a coenzimei Q10 care nu mai necesită transformare în momentul în care ajunge în organism. Ubiquinolul nu numai că furnizează energia vitală pentru celule, dar le protejează împotriva stresului oxidativ, procesul prin care celulele sunt atacate de către radicalii liberi, și duc la îmbătrânire.

Cum decurge o ședința de peeling chimic cu acid glicolic?

Peeling-ul chimic cu acizi AHA este o procedură minim-invazivă, care este cel mult inconfortabilă, însă nu dureroasă. În clinica DermaCare, peeling-ul este realizat de către medicul dermatolog, în deplin confort și siguranță.

Procedura este una extrem de simplă – tenul este demachiat și curățat, iar apoi este aplicată soluția cu acid glicolic. În timpul procedurii, pacientul va resimți mici înțepături și furnicături.

În funcție de problema tratată, peeling-ul va acționa între 20 și 60 de minute, iar apoi va fi îndepărtat cu o mănușă umedă. În cele din urmă, pielea va fi hidratată cu o cremă post-peeling.

După procedură, pielea poate suferi o ușoară senzație de căldură, roșeață și iritatie, care vor dispărea în decurs de câteva ore.

Care sunt beneficiile peeling-ului B.M Glycolic Plus?

 • Reduce liniile fine;
 • Tratează ridurile cauzate de îmbătrânire sau de expunerea prelungită la soare;
 • Îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acneice;
 • Tratează anumite tipuri de acnee;
 • Reduce petele pigmentare, pistruii și melasma;
 • Micșorează porii dilatați;
 • Îmbunătățește aspectul general al pielii.

Indicații post-procedură:

 • Este indicată hidratarea zilnică a tenului cu o cremă specială prescrisă de medicul dermatolog;
 • Este indicată utilizarea unei creme cu factor de protecție ridicat;
 • Este strict interzisă expunerea la soare timp de 7 zile după procedură.

Tratament antiacnee Pure Solution by Bruno Vassari

Pure Solution de la Bruno Vassari  este un tratament facial profesional destinat tenului hiperseboreic și acneic.

Este un tratament de curățare a tenului și de corectare, care se bazează pe trei principii de acțiune:

 1. Curățare facială și tonifiere – pas în care excesul de sebum din epidermă este eliminat pentru a evita oxidarea acestuia;
 2. Exfoliere și hidratare – pielea se exfoliază delicat pentru a închide porii, a regla excesul de sebum și a îndepărta impuritățile de la nivelul pielii. Tenul este apoi hidratat cu produse neuleioase;
 3. Corectare – se reechilibrează secreția de sebum și se matifiază zonele afectate cu ajutorul unor produse specifice.

Protocolul de tratament Pure Solution este alcătuit din produse profesionale care conțin ingredienti activi puternici, fiind un excelent tratament pentru acnee activă, dar și o bună metodă de prevenire a unor viitoare erupții.

Ingredienții produselor din gama Pure Solution sunt:

 • Vitamina B3 sau niacinamide – normalizează producția de ceramide și menține nivelul de hidratare al pielii, reglează excesul de sebum și reduce gradul de inflamație;
 • Clindamicina – un cunoscut antibiotic în tratarea acneei care reduce puseele inflamatorii și infecțioase produse de microorganisme;
 • Acid salicilic – desfundă porii și elimina celulele moarte de la suprafața pielii.

Cum se realizează tratamentul?

 1. Se realizează o demachiere atentă a tenului și apoi se tonifică cu ajutorul soluției antiinflamatoare, astringente și descongestionante Balancing Tonner;
 2. Se realizează un peeling chimic cu  produsele AHA. Peelingul chimic este recomandat acestui tip de ten întrucât nu agresează pielea. Acest tip de peeling se realizează astfel: vom curăța fața și decolteul și îl vom pregăti pentru etapa următoare cu ajutorul loțiunii Aha Skin Cleanser. Apoi vom aplica o fiolă AHA Glycolic Treatment ce se masează până la absorbția în totalitate. Astfel se va realiza o exfoliere a pielii, fără a o irita. După 5-7 minute, se va curăța peelingul cu mănușă înmuiată în apă;
 3. Se efectuează extracții, dacă este necesar;
 4. Se tonifică tenul cu loțiunea tonică și antiseptică Pure Solution Balancing Tonner;
 5. Se aplică pe piele fiola Facial Equilibrant Oily Skins prin masaj ușor;
 6. Se aplică Masca Pure Solution Balance care se lasă să acționeze pentru 15-20 de minute și apoi se curată cu o mănușă umedă;
 7. Se aplică crema de final a tratamentului Pure Solution Balance Fluid.

Care sunt beneficiile acestui tratament?

 • Previne și tratează erupțiile cutanate cauzate de acnee;
 • Matifiază tenul;
 • Curată pielea în profunzime;
 • Reglează excesul de sebum;
 • Reechilibrează PH-ul natural al pielii.

Câte ședințe sunt necesare?

Tratamentul Pure Solution by Bruno Vassari trebuie urmat periodic și metodic pentru a obține rezultate optime. Specialiștii DermaCare recomandă un protocol de cel puțin 6 ședințe, realizate la distanță de 30 de zile.

De asemenea, o igienă strictă a pielii acasă este absolut necesară pentru succesul în tratarea unui ten acneic.

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

1 + 10 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00