Tratamente Faciale de Curățare și Hidratare

Microdermoabraziune cu particule de diamant

Tratament de hidratare intensă Aqua Genomics by Bruno Vassari

Tratament pentru ten sensibil Skin Comfort by Bruno Vassari

Peeling cu acizi AHA

Tratament antiacnee Pure Solution by Bruno Vassari

Microdermoabraziune cu particule de diamant

Microdermabraziunea cu particule de diamant este cea mai avansată metodă de curățare și exfoliere a tenului.

 Microdermabraziunea este o procedura considerată  “punctul zero” în îngrijirea facială. Mai exact, indiferent de ce tratament facial alegeți să faceți, este recomandat că primul pas să fie microdermabraziunea, deoarece înlătura barieră de celulele moarte de la suprafață pielii și ajută substanțele active și terapiile aplicate ulterior să ajungă în straturi mai profunde ale pielii.

Ce presupune microdermabraziunea cu particule de diamant?

Microdermabraziunea cu particule de diamant este un peeling mecanic care presupune exfolierea stratului superior al pielii cu scopul de a elimina stratul cornos, care este alcătuit de obicei din celule moarte.

Totodată, microdermabraziunea elimina bacteriile care se înmulțesc la suprafață pielii în timpul procesului de oxidare a sebum-ului, stimulează circulația sangvină și curată porii în profunzime.

În funcție de tipul de piele, echipamentul pentru microdermabraziune deținut de DermaCare Clinique permite realizarea unui tratament personalizat, grație celor 3 capete de intervenție deținute dedicate pielii groase, pielii normale, respectiv, celei sensibile.

Spre deosebire de tratamentul cu cristale, microdermabraziunea cu diamante se poate folosi pentru a trata zone mai sensibile, specialiștii preferând capul de diamant natural deoarece nu irită pielea și este mult mai ușor de manevrat. 

  Cum se desfășoară o ședința de microdermabraziune?

  1. Se demachiază tenul cu produse specifice tipului de ten.
  2. Se alege discul cu diamante în funcție de necesitățile tenului.
  3. Prin mișcări circulare ale aplicatorului pe piele se efectuează o abraziune ușoară.
  4. Se sigilează pielea cu un serum și o crema hidratantă.

  Opțional: Specialiștii DermaCare recomandă combinarea microdermabraziunii cu orice alt tratament facial disponibil în clinica DermaCare, deoarece această procedura deschide temporar o fereastră către straturile profunde ale pielii, astfel că absorbția substanțelor active aplicate ulterior pe piele este mult crescută.

  Care sunt efectele microdermabraziunii?

  • Curată tenul în profunzime și elimina punctele negre
  • Micșorează porii
  • Ameliorează acneea și elimina bacteriile ce o cauzează
  • Elimina petele pigmentare și cele post-acneice
  • Îmbunătățește elasticitatea pielii
  • Stimulează circulația sangvină
  • Estompează ridurile și liniile fine
  • Stimulează producția de colagen și elastina
  • Produce o regenerare celulară și tisulară

  Câte ședințe de microdermabraziune sunt necesare pentru rezultate optime?

  Efectele procedurii de microdermabraziune sunt vizibile imediat după prima ședința – tenul devine luminos, mult mai elastic și vizibil mai curat.

  Specialiștii DermaCare recomandă efectuarea unei ședințe de microdermabraziune o dată pe luna, pentru a menține rezultatele pe termen lung.

  Contraindicații:

  • Boli de piele grave
  • Afecțiuni oncologice

  Tratament de hidratare intensă Aqua Genomics by Bruno Vassari

  Aqua Genomics de la Bruno Vassari este un tratament facial profesional destinat hidratării pielii, bazat pe principiile cosmetogenomiei. Această nouă ramură a cosmeticii studiază interacțiunile dintre activii cosmetici și genomul uman. Ea analizează modul în care unii activi sunt capabili să stimuleze ADN-ul propriu având că scop sinteză anumitor proteine esențiale.

  Tratamentul facial Aqua Genomics stimulează hidratarea naturală a pielii și consolidează bariera epidermică. Produsele profesionale utilizate în protocolul de tratament au la bază ingredienți activi de ultima generație:

   

  Revidrat – are rolul de a sintetiza enzimele care participa la formarea Factorului Natural de Hidratare a pielii (NMF)

  Pentavitin – un cumul de carbohidrați care se localizează în straturile superioare ale epidermei și au rolul de a o proteja de deshidratare

  Acid hialuronic – hidratează pielea intens, îi conferă volum și elasticitate

  Vitamina E – antioxidant puternic care protejează pielea de radicalii liberi.

   Cum se realizează tratamentul?

   Protocolul de tratament Aqua Genomics by Bruno Vassari se realizează în 5 pași:

   1. Se demachiază atent tenul.
   2. Se aplică pe față, gât și decolteu peeling-uldin gama Aqua Genomics pe baza de enzime de papaya și ananas, care are rolul de a îndepărta celulele moarte de la suprafață pielii și de a favoriza o absorbție mai bună a ingredienților activi aplicați ulterior. Peeling-ul se lasă să acționeze 5-10 minute după care se îndepărtează cu o mănușă umedă.
   3. Se aplică un concentrat hidratant care conține Revidrat – un ingredient activ care sprijină regenerarea straturilor epidermice, ajutând sinteză moleculelor strategice în interiorul și în afară celulelor.
   4. Se aplică Aqua Genomics Mask, care va fi lăsată să acționeze pentru 15 de minute.
   5. La final se aplică o crema intens hidratantă pe baza de Revidrat și Acid Hialuronic.

   Care sunt beneficiile acestui tratament?

   • Hidratează intensiv tenul
   • Redă strălucirea și elasticitatea pielii
   • Are efect de umplere a ridurilorși a liniilor fine
   • Conferă un efect de lifting facial

   Câte ședințe sunt necesare pentru rezultate optime?

   Rezultatele tratamentului Aqua Genomics sunt vizibile chiar după prima ședință, însă specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 6 ședințe efectuate la interval de o săptămâna pentru a asigura un nivel optim de hidratare al pielii.

   Tratament pentru ten sensibil Skin Comfort by Bruno Vassari

   Tenul sensibil reacționează în mod exacerbat la factorii externi (soare, frig, vânt), la contactul cu substanțe din compoziția produselor cosmetice, a produselor de machiaj, săpunuri, detergenți, la poluare sau la factori interni (stres, alcool, alimentație nesănătoasă). 

   De aceea, tenul sensibil necesită o îngrijire mai atentă cu produse specifice.

   Skin Comfort este un tratament facial special creat pentru a suplini deficitele unui ten sensibil, pentru a trata eficient cuperoza și pentru a proteja tenul de factorii externi.

   Principala necesitate a unui ten sensibil este calmarea și hidratarea lui. Linia Skin Comfort de la Bruno Vassari conține produse pe baza de ceai verde, alge marine, multivitamine și extrase naturale cu efect calmant.

   Cum se realizează tratamentul?

   Tratamentul Skin Comfort este o procedura care folosește produse delicate menite să calmeze tenul iritat, roșeață și să protejeze pielea de radicalii liberi. Pașii tratamentului sunt: 

   • Se demachiază tenul cu produse blânde, pe baza de ingrediente naturale, neiritante și antiinflamatorii
   • Se aplică un peeling vegetal superficial care nu irită pielea, datorită ingredienților cu efect de calmare pe care îi conține. Se lasă să acționeze 5-10 minute și se îndepărtează cu o mănușă umedă.
   • Se realizează extracții mecanice pentru a curată porii în profunzime.
    • Se aplică printr-un masaj ușor o fiolă de serum hidratant, după care se continuă masajul cu o crema regeneratoare, care reîmprospătează și repara epiderma, stabilizând sistemul natural de protecție al pielii, evitându-se astfel deshidratarea și pătrunderea agenților externi toxici..
    • Se aplică masca Gentle Soothing Mask care are rolul de a calmă și de a hidrata pielea sensibilă. Se lasă să acționeze 15- 20 minute.
    • Se aplică o crema pentru conturul ochilor și o crema cu extracte de alge marine, ceai verde, vitamina E și acid hialuronic, care relaxează și hidratează pielea.

    Care sunt beneficiile acestui tratament?

    • Curată pielea sensibilă fără a o irită
    • Hidratează pielea și îi redă strălucirea
    • Calmează cuperoza și rozaceea
    • Atenuează aspectul ridurilor și al porilor
    • Previne descuamarea pielii

    Câte ședințe sunt necesare pentru rezultate optime?

    Efectele tratamentului facial Skin Comfort sunt vizibile după doar o singură ședința, însă specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 6 ședințe efectuate la interval de o săptămâna. 

     Peeling cu acizi AHA

     Acizii de fructe (sau AHA) permit realizarea unor preparate ce aduc o serie de beneficii oricărui tip de ten. Termenul ”AHA” desemnează acizii alfa hidroxilați (Alpha Hydroxy Acides). Aceștia sunt derivați în principal din zaharurile fructelor. Principalii acizi din fructe sunt acizii lactic, malic, glicolic, citric și tartric.

     Dintre toți acizii ,,AHA,, acidul glicolic este cel mai activ, datorită greutății sale moleculare mai mici, ceea ce ii permite să fie mai bine absorbit, deci să pătrundă mai bine în piele.

     Aplicațiile locale cu acid glicolic  elimină celulele stratului cornos al pielii, eliberând spațiile intercelulare, keratinocytele și facilitând exfolierea.  Această exfoliere nu este întotdeauna percepută cu ochiul liber, ca în cazul altor peeling-uri unde pielea se desprinde sub forma unor mici scuame, dar se produce sub o formă mult mai blândă și aproape imperceptibilă, permițând celulelor noi să ajungă mult mai ușor la suprafață.

     Peeling-ul B.M Glycolic Plus este o combinație revoluționară între acidul glicolic și ubiquinol.

     Ubiquinolul este formă activă a coenzimei Q10 care nu mai necesită transformare în momentul în care ajunge în organism. Ubiquinolul nu numai că furnizează energia vitală pentru celule, dar le protejează împotriva stresului oxidativ, procesul prin care celulele sunt atacate de către radicalii liberi, ducând la îmbătrânire.

     Cum decurge o ședința de peeling chimic cu acid glicolic?

     Peeling-ul chimic cu acizi AHA este o procedura minim-invazivă, care este cel mult inconfortabilă, însă nu dureroasă. În clinica DermaCare, peeling-ul este realizat de către medicul dermatolog, în deplin confort și siguranță.

     Procedura este una extrem de simplă – tenul este demachiat și curățat, iar apoi este aplicată soluția cu acid glicolic. În timpul procedurii, pacientul va resimți mici înțepături și furnicături.

     În funcție de problema tratată, peeling-ul va sta pe piele între 20 și 60 de minute, iar apoi va fi îndepărtat cu o mănușă umedă. Ulterior pielea va fi hidratată cu o cremă post-peeling.

     După procedură, pielea poate suferi o ușoară senzație de căldură, roșeață și iritatie, care vor dispărea în decurs de câteva ore.

     Care sunt beneficiile peeling-ului B.M Glycolic Plus?

     • Reduce liniile fine
     • Tratează ridurile cauzate de îmbătrânire sau de expunerea prelungită la soare
     • Îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acneice
     • Tratează anumite tipuri de acnee
     • Reduce petele pigmentare, pistruii și melasma
     • Micșorează porii dilatați
     • Îmbunătățește aspectul general al pielii

     Indicații post-procedură:

     • Este indicată hidratarea zilnică a tenului cu o crema specială prescrisă de medicul dermatolog
     • Este indicată utilizarea unei creme cu factor de protecție ridicat
     • Este strict interzisă expunerea la soare timp de 7 zile după procedura

     Tratament antiacnee Pure Solution by Bruno Vassari

     Pure Solution de la Bruno Vassari  este un tratament facial profesional destinat tenului hiperseboreic și acneic.

     Este un tratament de curățare a tenului și de corectare, care se bazează pe trei principii de acțiune:

     1. Curățare facialăși tonifiere – pas în care excesul de sebum din epidermă este eliminat pentru a Evita oxidarea acestuia
     2. Exfoliere și hidratare – pielea se exfoliază delicat pentru a închide porii, a regla excesul de sebum și a îndepărta impuritățile de la nivelul pielii. Tenul este mai apoi hidratat cu produse neuleioase.
     3. Corectare – se reechilibrează secreția de sebum și se matifiază zonele afectate cu ajutorul unor produse specifice.

     Protocolul de tratament Pure Solution este alcătuit din produse profesionale care conțin ingredienti activi puternici, astfel fiind un excelent tratament pentru acnee activă, dar și o bună metodă de prevenire a unor viitoare erupții.

     Ingredienții produselor din gama Pure Solution sunt:

     • Vitamina B3 sau niacinamide – normalizează producția de ceramide și menține nivelul de hidratare al pielii, reglează excesul de sebum și reduce gradul de inflamație
     • Clindamicina – un cunoscut antibiotic în tratarea acneei care reduce puseele inflamatorii și infecțioase produse de microorganisme
     • Acid salicilic – desfundă porii și elimina celulele moarte de la suprafața pielii
     Cum se realizează tratamentul?

     1. Se realizează o demachiere atentă a tenului și apoi se tonifică cuajutorul soluției antiinflamatoare,  astringente și descongestionante Balancing Tonner
     2. Se realizează un peeling chimiccu  produsele AHA. Peelingul chimic este recomandat acestui tip de ten întrucât nu agresează pielea. Acest tip de peeling se realizează astfel: vom curata fața și decolteul și îl vom pregăti pentru etapă următoare cu ajutorul loțiunii Aha Skin Cleanser. Apoi vom aplica o fiolă AHA Glycolic Treatment ce se masează până la penetrarea în totalitate. Astfel se va realiza o exfoliere a pielii fără a o irita. După 5-7 minute, se va curata peelingul cu mănușă înmuiată în apă.
     3. Se efectuează extracții, dacă este necesar.
     4. Se tonifică tenul cu loțiunea tonică și antiseptică Pure Solution Balancing Tonner.
     5. Se aplică pe piele fiolă Facial Equilibrant Oily Skins prin masaj ușor
     6. Se aplică Masca Pure Solution Balance care se lasă să acționeze pentru 15-20 de minute și apoi se curată cu o mănușă umedă.
     7. Se aplică crema de final a tratamentului Pure Solution Balance Fluid

     Care sunt beneficiile acestui tratament?

     • Previne și tratează erupțiile cutanate cauzate de acnee
     • Matifiază tenul
     • Curată pielea în profunzime
     • Reglează excesul de sebum
     • Reechilibrează PH-ul natural al pielii

     Câte ședințe sunt necesare?

     Tratamentul Pure Solution by Bruno Vassari trebuie urmat regulat și metodic pentru a obține rezultate optime. Specialiștii DermaCare recomandă un protocol de cel puțin 6 ședințe, realizate la distanță de 30 de zile.

     De asemenea, o igienă strictă a pielii acasă este absolut necesară pentru succesul în tratarea unui ten acneic.

     Beneficiile Dermacare

     N

     Garanția Rezultatelor

     Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

     N

     Aparatură Ultramodernă

     Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

     N

     Produse Profesionale

     În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

     N

     Prețuri Avantajoase

     Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

     N

     Tratament VIP

     Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

     N

     Spațiu Elegant

     La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

     Tu ești în centrul atenției noastre

     Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

     Sau sună-ne direct — 0722 665 704

     6 + 6 =

     Ce spun clienții

     Ana maria gamote

     Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

     Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

     Ana Maria Gamote

     23 ani

     Diana Mischie

     Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

     Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

     Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

     Diana Mischie

     37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

     Camelia Vasile

     Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

     Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

     Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

     Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

     Camelia Vasile

     31 ani

     Elena Stanoiu

     Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

     Elena Stănoiu 

     Laura Nanu

     Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

     Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

     Laura Nanu

      

     Maria Dobrescu

     Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

     Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

     La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

     Maria Dobrescu 

      

     Miky

     Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

     Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

     Miky

     19 ani

      

     Nicoleta Apostol

     Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

     Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

     Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

     Nicoleta Apostol

     34 ani

      

     Simina Ticalau

     Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

     Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

     Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

     Simina Țăcălău

     21 de ani

      

     Clinica DermaCare Bucuresti
     Imaginea ta contează!
     ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

     office@clinicadermacare.ro

     Str. Petre Linteș Nr. 1, București

     PROGRAM

     Luni-Vineri 09:00-21:00

     Sâmbătă: In functie de programari

     DERMATOLOGIE

     Luni: 15.30-20.00
     Miercuri: 12.00-20.00

     Dr. Irina Cudritchi
     Luni: 15.30-20.00
     Miercuri: 12.00-20.00

     ESTETICĂ

     Dr. Elena Dragu

     Luni: 15.00 – 19.00
     Miercuri: 15.00 – 19.00

     Dr. Irina Cudritchi
     Luni: 15.30-20.00
     Miercuri: 12.00-20.00

     NUTRIȚIE

     Marți: 16.00 – 20.00
     Miercuri: 15.00 – 19.00