Tratamentele faciale DermaCare Clinique integrează ultimele cercetări științifice în domeniu, având la bază produse cosmetice profesionale din gama Bruno Vassari. Tehnologia revoluționară Bruno Vassari, rezultatul cercetărilor riguroase și al inovațiilor de prestigiu, garantează efectul imediat al tratamentelor sale, cu un spectru larg de aplicare.

Cu soluții pentru fiecare tip de afecțiune a pielii, tratamentele faciale oferite de DermaCare Clinique au în componență produse profesionale bazate pe extracte naturale, fără parfum și coloranți.

Fiecare tip de procedură facială poate fi adaptată nevoilor specifice de tratat, cu funcții curative spectaculoase, oferind tenului un puternic efect de protecție, fermitate și luminozitate.

Tratamentul Pure Solution

dedicat tenului gras cu predispoziții acneice

Tenul gras reprezintă o problemă pentru multe persoane. Peste 90% dintre adolescenți, aproximativ 50% dintre femeile adulte și 25% dintre bărbați prezintă un astfel de ten. Cauza principală a tenului gras este supraproducția hormonilor androgeni care stimulează glandele sebacee. Producția acestor hormoni crește la pubertate, iar la persoanele adulte, în cadrul dezechilibrelor hormonale. Alți factori precum dieta, o curățare lipsită de consistență a tenului, dar și modul de viață și predispoziția genetică, influențează apariția pielii hiperseboreice sau tendințelor de erupții cutanate. Metodele defensive ale pielii contra schimbărilor climatice, precum deshidratarea, contribuie la instalarea acestei afecțiuni.

Principala caracteristică a tenului gras este aspectul lucios, datorat excesului de sebum. Pe lângă aceasta, pielea este groasă, rezistentă și prezintă pori dilatați, comedoane.

În cazul tenului mixt, caracteristicile sunt similare tenului gras, dar se prezintă localizat, în zona T: frunte, nas, bărbie.

Tratamentul Pure Solution de la Bruno Vassari reprezintă cea mai eficientă metodă curativă pentru tenul gras cu predispoziții acneice. Această terapie oferă curățarea în profunzime, tratarea erupțiilor cutanate și reglarea lor, matifierea și regenerarea.

Pentru obținerea rezultatelor dorite, se recomandă un tratament pe săptămână până la obținerea rezultatelor dorite și un tratament pe lună pentru menținerea acestora. În cazul unui ten foarte gras este permisă realizarea unui tratament chiar de două ori pe săptămână.

Tratamentul Skin Comfort

pentru tenul sensibil

Tenul sensibil reacționează mai repede decât alte tipuri de ten și se adaptează mai greu la factorii externi dăunători. Din acest motiv, tenului sensibil îi este necesar un tratament specific. Terapia Skin Comfort a fost creată special pentru a suplini deficitele unui ten sensibil, cu rezultate surprinzătoare. Procedura Skin Comfort asigură purificare, tratare a afecțiunii și prevenire prin dezvoltarea protecției împotriva factorilor de mediu ce pot afecta tenul. Ingredienții de bază ai acestei terapii sunt: extractul de ceai verde și de alge marine, multi vitaminele și extractele vegetale.

Acest tip de tratament răspunde cu succes afecțiunilor tenului cu sensibilitate, până în 35 ani. Pentru tenul matur, în funcție de nevoi, acest tip de tratament permite personalizarea.

Tratament de hidratare la nivel înalt Aqua Genomics

pentru toate tipurile de ten

Terapia Aqua Genomics răspunde cu succes deficitelor de hidratare ale tenului și are un spectru de aplicare general, fără limită de vârstă.

Aqua Genomics este tratamentul bazat pe cosmetogenomie. Această nouă ramură a cosmeticii studiază interacțiunile dintre activii cosmetici și genomul uman. Ea realizează modul în care ingredienții activi sunt capabili să stimuleze metabolismul propriu cu scopul de a sintetiza anumite proteine strategice.

Tratamentul Aqua Genomics stimulează în mod natural hidratarea pielii și o protejează de agresiunile externe. Această terapie redă sănătatea pielii și o aduce într-o formă excelentă. Procedura Aqua Genomics împiedică accentuarea ridurilor și menține nivelul de protecție a pielii împotriva schimbărilor climatice sau de orice alt tip extern. Scopul său principal este să stimuleze factorul natural de hidratare și să consolideze bariera epidermică, oferindu-i elasticitate și fermitate pielii.

Tratament intensiv anti-pigmentare Whitening Treatment

Whitening, un tratament ce are în compoziție vitaminele C și B3, dar și extracte de lemn dulce, de strugure și coacăze, combină diferite substanțe active ce acționează cu scopul îmbunătățirii texturii și culorii pielii, proces ce îi oferă luminozitate, și inhibă acțiunea radicalilor liberi – principala cauză a îmbătrânirii premature. În plus, asigură o încetinire a procesului de melanogeneză cauzat de razele ultraviolete, acționează ca un fotoprotector biologic și stimulează sinteza de colagen.

Whitening Treatment este procedura intensivă de depigmentare ce curăță în profunzime, tratează și previne prin echilibrarea producției de melanină, compus al pielii ce în exces aduce aceste afecțiuni.

Tratament intensiv Kianty Experience

pentru tenul matur

Tratamentul intensiv Kianty Experience are la bază terapia cu alge marine, îndelung apreciată, căreia i se adaugă vinoterapia, o tehnică revoluționară cu efecte spectaculoase. Concentrația ridicată de proteine, vitamine, minerale și oligoelemente ale algelor marine și beneficiile dovedite ale polifenolilor din struguri fac din tratamentul Kianty Experience unul complet eficient în lupta anti-îmbătrânire. Kianty Experience îmbunătățește elasticitatea tenului, stimulându-i, totodată, regenerarea naturală. Astfel, pielea devine mai fină, mai relaxată.

Tratament revoluționar de reducere a ridurilor Kianty

Acest tratament reușește cu succes să  estompeze și să reducă ridurile. Pielea noastră realizează mișcări induse de către contracțiile musculare subcutanate. De fiecare dată când fața noastră își schimbă expresia, mușchii strâng sau relaxează pielea de deasupra lor ajungându-se astfel la apariția ridurilor. Cele mai afectate zone sunt: conturul ochilor, pielea din jurul nasului și a gurii, dar și spațiul dintre spâncene.

Este un tratament inovator cu efect de lifting facial, similiar procedurilor estetice, o terapie non-invazivă. Acesta suplinește deficitul de colagen, aducând relaxarea musculaturii faciale și netezirea pielii.

Tratament Colagen Booster

- un nou pas în regenerarea celulară

Aflat la limita dintre estetic și medical, tratamentul Colagen Booster este un concept nou, premium, bazat pe ingrediente cosmetice și farmaceutice, compuși cu proprietăți biologic active, ce garantează rezultate imediate și de lungă durată.

Tratamentul Collagen Booster, cu efect de lifting pe bază de colagen și vitamina C, are la bază o tehnologie revoluționară ce ajută la stimularea producției de colagen, suplinindu-i totodată deficitul. Principiile sale active au ca scop atenuarea ridurilor, regenerarea celulară și stoparea procesului de îmbătrânire. Acest tip de tratament asigură efecte spectaculoase tenului matur, ridat.

l

Listă de prețuri

Tratament cosmetic Colagen Booster cu efect de lifting pe bază de colagen și vitamina C320 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament cosmetic Pure Solution, specific tenului gras/acneic310 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament cosmetic Skin Comfort pentru tenul sensibil220 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament cosmetic Aqua Genomics pentru toate tipurile de ten, pe bază de apă310 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament cosmetic Intensive Whitening pentru tratarea intensivă a petelor310 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament cosmetic intensiv Kianty Experience pentru tenul matur250 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament de reducere a ridurilor Kianty, lifting facial320 lei/ședințăCUMPĂRĂ 

Prețurile includ TVA.
Consultațiile sunt gratuite.