Tratamente de rejuvenare facială. 5 beneficii pentru tenul tău

Ești în cumpăna dacă să mergi la o prima ședința de rejuvenare facială sau nu? Acest articol va face lumină în jurul avantajelor pe care le aduc tratamentele de întinerire.

Ești în cumpăna dacă să mergi la o prima ședința de rejuvenare facială sau nu? Acest articol va face lumină în jurul avantajelor pe care le aduc tratamentele de întinerire.

Știm deja care este întrebarea ce te frământă: “Funcționează? Sau sunt bani aruncați la coș?”

Ei bine, funcționează. Rezultatele sunt vizibile, pentru că procedurile de rejuvenare facială de azi folosesc produse și echipamente ultra-moderne.

  

Tratamentele anti-aging sunt gândite special pentru combaterea ridurilor, pentru a reda luminozitatea pe un ten tern și pentru a întineri chipul. Sunt o modalitate excelentă de a lupta împotriva petelor de bătrânețe (cunoscute sub denumirea de lentigo – uri), a ridurilor de expresie și a celor profunde. Îmbunătățesc imaginea, contracarează pierderea de tonus, hiperpigmentările, acneea și pierderile de elasticitate.

Iată cele mai importante avantaje ale tratamentelor de rejuvenare facială.

 Încetinesc procesul de îmbătrânire

Dacă observi linii fine în jurul ochilor, nasului și gurii, atunci poți urma o serie de tratamente de întinerire pentru minimizarea vizibilității acestora. Procedurile anti-aging includ tratamente minim-invazive sau complet non-invazive, in functie de preferintele fiecaruia. Fie ca vorbim de injectari cu acid hialuronic, injectari cu toxina botulinica sau tratamente cu radiofrecventa cu efecte de umplere a ridurilor, toate ajuta la stergerea semnelor de imbatranire de pe chipul nostru.

 Hidratează pielea uscată

Tratamentele de întinerire efectuate sub supravegherea unui specialist, într-o clinică de profil, hidratează foarte bine pielea uscată și predispusă ridurilor adânci. Există foarte multe persoane trecute de 25 – 30 de ani care se confruntă cu piele foarte uscată și chiar descuamată pe obraji, frunte și linia maxilarului. Există produse anti-aging pe bază de acid hialuronic și bogate în emolienți, ce ajută la o hidratare mai bună a pielii. Unele tratamente de întinerire pot include dispozitive cu microdermabraziune si oxigen hiperbaric, ce reglează nivelul de umiditate la suprafața pielii și direcționează produsele topice spre pori.

 

Exfoliază pielea în profunzime

Poate vei spune că pentru exfoliere deja folosești o crema bună, dar trebuie să știi că tratamentele anti-aging profesionale reusesc sa faca o curatare mult mai profunda. Tratamentele de microdermabraziune cu particule de diamant efectuate intr-o clinica specializat pot rezolva multe dintre problemele tenului, cum ar fi puncte negre, linii fine si chiar acnee.

De ce este recomandată exfolierea? Pentru că ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii și scoate la suprafață celulele mai tinere și mai proaspete. În plus, exfolierea stimulează creșterea circulației la nivelul feței, ceea ce determină o reinnoinere celulară.

 Îmbunătățește textura și tonul pielii

Tratamentele anti-aging pot înfrumuseța textura și tonul pielii prin stimularea circulației pe suprafața pielii. Fața va părea mai fină. Masajul delicat inclus în numeroase proceduri de rejuvenare facială aplică presiune ușoară pe diferite părți ale feței, conturand chipul, modelandu-l și definindu-i trăsăturile. Fața va avea un aspect sculptat, mult mai atrăgător.

 Minimizează vizibilitatea petelor și a capilarelor sparte de la nivelul feței

Unele proceduri faciale anti-aging includ tratamente de luminozitate, care au la baza antioxidanti puternici si care te ajută să scapi de petele și capilarele sparte neplăcute care apar de la o anumită vârstă. Tratamentele special gândite vizează stratul profund al pielii, ajută la refacerea și intinerirea sa din interior. În doar câteva săptămâni te poti asepta la schimbări uimitoare.

 

 Pielea ta: imaculată și mai tânără, cu minim de efort și fără durere

Multe femei cred că tratamentele anti-aging se îndreaptă doar spre anumite persoane care observă primele riduri, primul fir de păr alb, primele imperfecțiuni inestetice de pe față.

Dar nu este așa.

Nu trebuie să aștepți să vezi aceste semne in oglindă ca să te bucuri de toate avantajele pe care le oferă tratamentele de rejuvenare facială. Produsele, tehnicile și tratamentele utilizate într-o clinică de profil îți vor păstra aspectul tânăr și frumos al feței și vor elimina multe semne ale îmbătrânirii premature.

Pe langa tratamentele descrise mai sus, clinica DermaCatre dispune de o paleta larga de servicii si tratamente, cu ajutorul carora medicii specializati in anti-aging va pot crea un protocol de tratament personalizat in functie de nevoile dumneavoastra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imaginea ta contează!

ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00-21:00 Sâmbătă: In functie de programari

DERMATOLOGIE

Luni: 15.30-20.00 Miercuri: 12.00-20.00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu

Luni: 15.00 – 19.00 Miercuri: 15.00 – 19.00

Dr. Cudritchi

Luni: 15.30-20.00 Miercuri: 12.00-20.00

NUTRIȚIE

Marți: 16.00 – 20.00 Miercuri: 15.00 – 19.00