Tratamentul se realizează prin injectarea unei substanțe relaxante, o proteină naturală, purificată, utilizată cu succes în medicina estetică. Ea ajută la relaxarea mușchilor faciali, principalii cauzatori ai apariției ridurilor și ai altor afecțiuni similare la nivelul feței. Această substanță dovedește rezultate excelente și în tratarea unor probleme medicale. Are efect curativ și în cazul hiperhidrozei (transpirația excesivă), cu rezultate deosebite în zona axilelor.

Substanța utilizată în acest tratament este cel mai cunoscut și apreciat produs de pe piață, fiind rezultatul unor studii ample, o substanță utilizată extensiv în medicină. Este un produs sigur, certificat atât în plan medical, cât și cosmetic.

Tratamentul poate fi aplicat pe o categorie vastă de pacienți și are ca scop principal reîntinerirea pielii prin reducerea liniilor și a ridurilor faciale. Aceste injectări asigură îmbunătățirea aspectului expresiei faciale și revitalizarea metabolismului natural. Spre deosebire de celelalte proceduri estetice existente pe piață, rezultatele acestei intervenții sunt menținute pe o perioadă medie, aproximativ jumătate de an, fiind în strânsă legătură cu activitatea metabolică celulară, dar și cu stilul de viață.

Contraindicațiile acestui tratament

Pacienții care au probleme medicale, precum nervi sau mușchi deteriorați, trebuie să specifice aceste aspecte în timpul consultației pentru a preveni eventualele complicații nedorite. Totodată, tratamentul nu este recomandat femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Cu toate că nu există studii clinice care să ateste faptul că acest tratament prezintă un pericol pentru bebeluș sau mamă, nu recomandăm procedura în aceste circumstanțe.

l

Listă de prețuri

TRATAMENT HIPERHIDROZĂ (transpirație excesivă)2599 lei
Consultație150 lei
TRATAMENTE RIDURI
Corecție riduri 1 zonă (frunte sau glabelă sau ochi)725 lei
Corecție riduri 3 zone2 ZONE+1 GRATIS