Tratament impotriva transpiratiei exesive prin hiperhidroza

Ce este hiperhidroza?

Hiperhidroza este o condiție medicală în care transpirația excesivă apare fără să existe factori declanșatori.

Mai exact, oamenii transpiră mai mult când este cald afară, când fac sport sau ca răspuns la situaţii stânjenitoare, neplăcute sau care îi fac temători sau nervoși. Însă dacă transpirația excesivă apare fără să existe una dintre aceste situații, este evident că vorbim de o hiperhidroză.

Hiperhidroza este cauzată de o stimulare exagerată a glandelor sudoripare de către sistemul nervos și este localizată de obicei la nivelul axilelor, palmelor, tălpilor sau feței.

Hiperhidroza este o condiție medicală care afectează foarte mult viață socială a pacientului și îi poate genera disconfort.

Dacă și tu consideri că suferi de transpirație excesivă, te sfătuim să discuți cu medicul dermatolog, pentru că hiperhidroza se poate trata.

 

Ce trebuie să știi?

Cum se tratează hiperhidroza?

Hiperhidroza se poate ține sub control cu ajutorul injectarilor cu toxina botulinica.

Toxina botulinică este o proteină naturală şi purificată care blochează temporar secreţia unor substanţe chimice la nivelul sistemului nervos responsabile de “pornirea” glandelor sudoripare. 

Blocând sau întrerupând acest transmiţător chimic, toxina botulinică “opreşte” glandele sudoripare la nivelul pielii unde este injectată.

Toxina botulinica se poate injecta pentru tratarea hiperhidrozei la nivelul axilelor, palmelor și tălpilor.

Cum decurge procedura?

Injectarile cu botox pentru tratarea hiperhidrozei se efectuează doar de către un medic dermatolog sau chirurg, care va face o consultație prealabilă a pacientului, deoarece transpirația excesivă poate fi cauzată și de boli sistemice subiacente.

Procedura se realizează cu ajutorul unui ac fin care injectează intradermic cantităţi mici de toxină botulinică, în mai multe puncte, la nivelul glandelor sudoripare care determină transpiraţia excesivă.

În funcție de zona tratată, medicul va stabili câte puncte de injectare vor fi necesare.

În general, procedura durează 15-20 de minute și nu necesită perioadă de recuperare, astfel că pacientul își poate relua imediat activitățile zilnice.

Efectul tratamentului va apărea după 3-5 zile de la procedură și va persista pentru 6-8 luni. Injectările cu toxină botulinică nu tratează definitiv hiperhidroza, ci doar o țin sub control penru o perioadă determinată de timp.

Există posibilitatea unor efecte adverse ale injectărilor cu botox?

Foarte rar s-au semnalat cazuri de reacții adverse la botox, cum ar fi:

  • o slăbiciune temporară a mușchiului
  • roșeață, iritații și tumefierea locului injectării
  • în cazuri rare: gură uscată, dureri de cap, amețeală, greață sau febră

Dacă vă confruntați cu vreunul din simptomele de mai sus, contactați medicul curant.

Contraindicațiile acestei proceduri sunt:
  • persoanele care suferă de afecțiuni ce determină scăderea generală a forței musculare (miastenia gravis)

  • femeile însărcinate sau care alăptează

  • persoanele aflate sub tratament medicamentos anticoagulant sau antiinflamatoriu

Recomandări ÎNAINTE de tratament

N

Înainte de procedură trebuie să informezi medicul dacă ai mai avut în trecut injectări cu toxină botulinică

N

Înainte de procedură trebuie să informezi medicul dacă Iei aspirină, ibuprofen, medicamente anticoagulante sau pastile penru somn

N

Menționați medicului istoricul dumneavoastră medical

Recomandări DUPĂ tratament

N

Imediat după procedură vei simți o ușoară durere, sângerare redusă și vei observa o ușoară tumefiere și înroșire a zonelor tratate

N

Este interzisă saună, expunerea la soare și efortul fizic

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

12 + 15 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00