Tratament Facial OxyJet by Nora Bode

OxyJet by Nora Bode este un tratament facial non-invaziv acționat cu ajutorul tehnologiei cu oxigen hiperbaric, care revitalizează tenul și tratează cu succes diferite afecțiuni ale pielii.

 Prin tratamentul cu OxyJet Leo DeLuxe, ingredienții activi acționează în adâncimea pielii, îmbunătățindu-i producția de collagen.

Tratament facial prin tehnologia OxyJet by Nora Bode Bucuresti.

Cum decurge o procedura de tratament cu OxyJet

Vezi filmultetul alăturat penru a întelege în ce constă tratamentul și a ști la ce să te aștepți.

Ce trebuie să ști?

Cum funcționează Oxyjet by Nora Bode?

Oxigenul pulsat produs de aparatul Oxyjet are rolul de a introduce în straturile profunde ale pielii ingredientele active, care se regăsesc în serum-urile special concepute pentru fiecare afecțiune a tenului.  Mineralele, vitaminele și acidul hialuronic din serum pătrund mult mai adânc în piele datorita puterii oxigenului hiperbaric, și astfel acționează dinspre interior către exterior, tratând țintit afecțiunile pielii.

Care sunt pașii tratamentului Oxyjet?

In funcție de protocolul de tratament ales și de afecțiunea tratata, tratamentul facial OxyJet

poate avea mai mulți pași;

Pasul OxyClear

In acest pas tenul este curățat în profunzime și exfoliat prin aplicarea oxigenului concentrate.

Astfel, se produce o relaxare blânda a hiperkeratozei, se diminuează punctele negre și se pregătește tenul pentru următorii pași intensivi ai tratamentului.

Pasul OxyDiamond

In aceasta etapa a tratamentului se realizează o microdermabraziune cu ajutorul unui capăt cu diamante de diferite mărimi, care elimina celulele moarte de la suprafața pielii și facilitează, ulterior, o pătrundere mult mai ușoara a ingredientelor active în piele.

Pasul OxyJet

Cel mai important pas al acestui tratament este OxyJet sau “injectarea” pulsata a oxigenului  pur în piele.

Pe ten se aplica serum-ul specific tipului de ten și de afecțiune, care este introdus în piele prin acțiunea “aerografului” cu oxigen concentrate. Astfel, în straturile profunde ale dermului se creează un depozit de substanțe active care hrănesc pielea din interior către exterior.

Acest pas ajuta la regenerarea structurii celulare a pielii, reducerea liniilor fine și a ridurilor și la  hidratarea și redarea elasticității pielii.

Pasul OxyTone

OxyTone oferă pielii tonifiere cu ajutorul unui capăt polirotativ, care stimulează și întinde mușchii și țesutul conjunctiv. Efectele acestui pas sunt imediate: umplerea ridurilor, tratarea cearcănelor, conturul fetei vizibil îmbunătățit

Pasul OxyTone Disk

Cu ajutorul unui disc rotativ special se realizează un masaj intensiv care stimulează țesutul adipos și înlătura lipidele dizolvate. Acest pas este esențial pentru tratarea depozitelor de grăsime din zona fetei și a gatului, cum ar fi bărbia dublă.

Pasul OxyCrio2

Acest pas se efectuează cu ajutorul unui cocktail rece de oxigen și ingrediente active, care au rolul de a stimula pielea și de a reduce inflamațiile. Presiunea rece închide porii, reda fermitatea tenului și oferă un efect de lifting facial.

Pasul OxySpray

O briza de oxigen este aplicata pe suprafața tenului pentru un efect de calmare.

Pasul Bio2Light

Ultimul pas al tratamentului OxyJet este o combinatei a terapiei prin culoare și oxigen. Având 4 lungimi de unda diferite, cuprinse intre 470 și 620 de nm, acest pas este menit să trateze diferitele afecțiuni ale pielii, dar și să ofere o stare generala de bine.

In funcție de rezultatele dorite, dar și de afecțiunile pielii dumneavoastră, tratamentul OxyJet are 5 protocoale de tratament:

OxyJet Absolute Effects Volume Booster – protocol de tratament destinat tenul matur, lipsit de elasticitate, cu riduri și linii fine.

Efecte: Hidratează intens și regenerează structura pielii din interior spre exterior (umple ridurile, întinde pielea, lifting facial)

 Zone tratate: față, gât și decolteu.

Proceduri aplicate: OxyClear, OxyDiamond, OxyJet, OxyTone, OxyCryo, OxySpray, Terapia Bio2Light

OxyJet Absolute Effects Energy Reload – protocol de tratament pentru tenul obosit, deshidratat și lipsit de vitalitate.  

Efecte: Revigorează și împrospătează pielea, netezește ridurile cu vitaminele micro-incapsulate și acid hialuronic

Zone tratate: față, gât și decolteu.

Proceduri aplicate: OxyClear, OxyDiamond, OxyJet, OxyTone, OxyCryo, OxySpray, Terapia Bio2Light

OxyJet Absolute Effects Brightening Corrector – protocol de tratament pentru ten cu pete pigmentare sau melasma.

Efecte: Stimulează sinteza de colagen propriu al pielii, netezește, iluminează, uniformizează culoarea pielii.

Zone tratate: față, gât și decolteu.

Proceduri aplicate: OxyClear, OxyDiamond, OxyJet, OxyTone, OxyCryo, OxySpray, Terapia Bio2Light

OxyJet Absolute Effects Sensitive Balance – protocol de tratament pentru un ten cuperozic sau reactiv.

Efecte: Hidrateaza pielea, elimina roșeața și inflamația, oferă echilibru/suport pieli.

 Zone tratate: față, gât și decolteu.

Proceduri aplicate: OxyClear, OxyJet, OxySpray, Terapia Bio2

OxyJet Absolute Effects Purifying Control – protocol de tratament pentru un ten gras, acneic, cu inflamații sau impurități.

Efecte: Curățare cu oxigen, reduce pielea cornificata, reglează fluxul de sebum, calmează inflamația și roșeața.

Zona tratată: față. Proceduri: OxyClear, OxyDiamond, OxyJet, OxySpray, Terapia Bio2Light.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

2 + 5 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00-21:00

Sâmbătă: In functie de programari

DERMATOLOGIE

Luni: 15.30-20.00
Miercuri: 12.00-20.00

Dr. Irina Cudritchi
Luni: 15.30-20.00
Miercuri: 12.00-20.00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu

Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00

Dr. Irina Cudritchi
Luni: 15.30-20.00
Miercuri: 12.00-20.00

NUTRIȚIE

Marți: 16.00 – 20.00
Miercuri: 15.00 – 19.00