reducerea centimetrilor și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii tale?

Fiecare corp are propriul metabolism și depune în felul său grăsimile. Din acest motiv, tratamentele de remodelare corporală răspund diferit. Dar, atunci când stabilești un plan integrat pentru atingerea formelor dorite la nivelul întregului corp, rezultatele excelente sunt incontestabile. Pe lângă o dietă adecvată și menținerea unui stil de viață activ, procedurile de remodelare corporală stabilesc rapid performanțe. Însă, ele nu pot lupta singure cu kilogramele în plus.

Succint, remodelarea corporală are rolul de a contura zonele corpului ce sunt supuse acțiunii, prin eliminarea țesutului adipos, prin combaterea celulitei și a vergeturilor, dar și prin tonifierea pielii și a mușchilor. Iar DermaCare Clinique a ales pentru tine un astfel de sistem, unul dintre cele mai complexe și eficiente de pe piață, o inovație de amploare care înlocuiește cu succes chirurgia estetică – Sistemul Body Farm by Eximia.

Tehnologia Body Farm by Eximia permite o acționare de înaltă precizie, localizată asupra zonelor ce prezintă acumulare de țesut adipos sau celulită. Ca o consecință, atât a stimulării cât și a accelerării metabolismului celular, câteva aplicări sunt suficiente pentru a permite o reducere considerabilă a volumului adipos de pe zonele tratate. Totodată, îmbunătățește fermitatea țesutului muscular, favorizând regenerarea și oxigenarea prin reactivarea sistemului limfatic, și stimulează producția de colagen și elastina necesare pielii pentru redobândirea tonusului și elasticității.

Celulele adipoase sunt distribuite la nivelul organismului pe zone precum abdomen, coapse, șolduri, fese sau brațe. Doar cu ajutorul sportului sau alimentației este dificil să slăbim în zonele unde celulele adipoase sunt distribuite într-un număr excesiv. Însă, terapia Body Farm reușește să sculpteze localizat corpul și să completeze perfect stilul de viață sănătos adoptat.

Astfel, prin Laserporația, acționăm la nivelul celulei grase prin descompunerea acesteia în acizi grași, glicerol și apă, având ca rezultat diminuarea țesutului adipos din zonele compromise. Tratamentul este lipsit de durere și noninvaziv. O ușoară senzație de furnicătură este simțită datorită multiporației, proces ce face pielea permeabilă pentru ca ingredientele active din gelul special folosit să acționeze în profunzime.

Nodulii celulitici sunt tratați prin procedura Endoradiomag, intervenție la nivelul dermului, stratul din mijlocul pielii, acolo unde sunt localizate aceste afecțiuni. Sistemul Body Farm, datorită celor 3 tehnologii de succes pe care le combină – endolift, magnetoterapie și radiofrecvență monopolară – , asigură rezultate garantate în tratarea imprefecțiunilor pielii și a celulitei în diferitele ei stadii. În plus, prin microdermoabraziune și radiofrecvență, sistemul Body Farm stimulează producția de colagen și elastina, ameliorând astfel vergeturile vechi și tratându-le pe cele de culoare roșiatică, în stadiu incipient.

Fiecare ședință de remodelare corporală Body Farm are ca rezultat garantat pierderea în centimetri. Însă, numărul exact al acestora este determinat și depinde în mare masură de metabolismul fiecărei persoane, de modul în care organismul răspunde la procedura aplicată, de tipul de dietă și de stilul de viață. De aceea, rolul specialistului DermaCare Clinique este acela de a monitoriza evoluția și rezultatele fiecărei ședințe, estimând în baza acestor date, care este durata optimă de tratament pentru atingerea obiectivelor propuse.

Succesul în atingerea obiectivelor cu ajutorul terapiilor de remodelare corporală pot fi garantate și menținute doar prin urmarea unui stil de viață activ și sănătos. Tratamentul de remodelare este stimulul pe care îl oferim organismului pentru a se activa. Nutriția atentă, odihna și un stil de viață echilibrat sunt elementele ce vin în completarea terapiilor de remodelare, oferind armonia corporală pe care fiecare dintre noi o țintim.

Cu terapia Body Farm by Eximia dai corpului mai puțini centimetri și o remodelare în armonie.