Grăbește-te pentru epilarea definitivă!  

Pe măsura dezvoltării tehnologiei în materie de epilare, ai tot mai multe motive să dai uitării metodele clasice de epilat și să îți îndrepți atenția către ultimele tendințe în domeniu. Acum, cu tratamentele de ultimă generație DermaCare Clinique, îți atingi pe termen lung obiectivele estetice. În plus, câștigi timp pentru tine și cei dragi.

Cu scopul de a îmbunătăți condiția pielii tale și de a-i oferi confort și relaxare, DermaCare Clinique a dezvoltat pentru tine unul dintre cele mai eficiente tratamente în domeniul epilării, având la bază Laserul Flash X-Press, un dispozitiv performant de ultimă generație. Tehnologia sa este susținută de Diodele laser de mare putere, cu adâncime de penetrare de 808 nm, ceea ce permite atingerea obiectivelor de frumusețe într-un timp mai scurt față de tratamentele cu IPL. Procedura este complet nedureroasă datorită sistemului inovativ de răcire și asigură rezultate excepționale, indiferent de zona corpului și tipul de piele supuse acțiunii. În plus, acest tip de tratament evită complicațiile precum roșeața sau umflarea zonei tratate.

 

Eficiența Diodelor laser – o comparație cu procedurile IPL

Până la 12 pulsuri luminoase/secundă sunt emise în tratamentul cu Diode laser, iar în cazul intervențiilor IPL, este transmis un singur flash la fiecare 1-3 secunde. De aici și timpul redus de acțiune pentru atingerea obiectivelor estetice în cazul Diodelor laser. Astfel, timpul alocat unei ședințe de tratament cu laserul DermaCare Clinique reprezintă o cincime din timpul alocat procedurii IPL.

În plus, eficiența procedurilor cu Diode laser este dovedită de numărul de ședințe redus substanțial în vederea obținerii rezultatelor definitive. În cazul în care planul de tratament include 5-8 ședințe/zonă cu laserul cu diode, în  urma intervenției cu IPL sunt necesare 12-14 ședințe/zonă.

Toate aceste aspecte se traduc printr-o serie de beneficii pentru tine: pe lângă economia de timp și bani, uiți definitiv de grija epilării. După atingerea obiectivelor de frumusețe, vor fi necesare doar ședințe de întreținere.

Procedurile IPL au un mod de lucru dispersat și duc la subțierea firului de păr, în timp ce revoluționarul tratament DermaCare Clinique distruge firul de păr, cu acțiune precisă asupra rădăcinii acestuia, fără să afecteze țesuturile pielii. Această metodă transmite lumina printr-o singură undă, fiind absorbită de melanina din firul de păr, și distruge rădăcinile piloase. Eficiența procedurilor DermaCare Clinique este dată de puterea mare de acțiune și de adâncimea fixă de penetrare.

Intervențiile IPL isi dovedesc eficiența în cazul candidaților ideali – cei cu pielea deschisă la culoare și părul închis. Procedurile DermaCare Clinique, însă, vin cu un element de noutate – au rezultate deosebite indiferent de fototipul pielii și culoarea firului de păr. Chiar și pe pielea bronzată, situație nepermisă în cazul celorlalte tipuri de proceduri laser. Cu toate acestea, nicio metodă de epilare definitivă existentă pe piață nu poate acționa la rădăcina firului de păr alb. Fără pigment, firul de păr nu poate absorbi energia laserului, indiferent de puterea și precizia sa.

Astfel, pentru o eficiență sporită, toate metodele de epilare progresiv definitivă sunt recomandate înaintea procesului de albire a firului de păr. Acționează acum!

Lasă pielea ta în grija specialiștilor DermaCare Clinique și te vei convinge de rezultatele deosebite ale tratamentelor cu Diodele laser Flash X-Press! Programează-te la Dermacare Clinique acum – 0722665704.