Vorbim despre remodelarea corporală atunci când, datorită sinergiei unor tehnici și proceduri, are loc sculptarea zonelor tratate, eliminând din țesutul adipos și celulită, întărind, în același timp, mușchii și pielea.

Iată cum reușesc tehnicile de remodelare corporală să se diferențieze: cu cât este mai inovativă tehnica, cu atât centimetrii devin mai puțini într-un timp mai scurt, mai ales în zonele rezistente la exerciții fizice și dietă.

Fiecare corp are propriul metabolism și depune în felul său grăsimile. Acesta este motivul pentru care procedurile de remodelare corporală răspund diferit. Însă, atunci când este stabilit și urmat un plan integrat în vederea atingerii formelor dorite la nivelul întregului corp, rezultatele sunt de invidiat! În completarea unui stil de viață sănătos, remodelarea corporală reușește să înjumătățească timpul pentru atingerea obiectivelor de frumusețe, spre deosebire de un plan exclusiv prin sport și dietă. În plus, aduce tonifierea mușchilor și a pielii.

Vrei să obții un corp de invidiat rapid și sănătos? Alege revoluționara tehnologie Body Farm by Eximia oferită de DermaCare Clinique!

 

blog3a

DermaCare Clinique îți oferă o soluție simplă, rapidă și eficientă pentru atingerea obiectivelor de frumusețe la nivelul întregului corp.

Indiferent că vorbim de partea abdominală, ulterior nașterii, de grăsimea din jurul taliei sau a spatelui, părți ale corpului care nu pot fi conturate cu ușurință, remodelarea corporală are rolul de a sculpta zonele supuse acțiunii, prin eliminarea țesutului adipos, prin combaterea celulitei și a vergeturilor, dar și prin tonifierea pielii și a mușchilor. Unul dintre cele mai complexe și eficiente sisteme de pe piață, o inovație de amploare care înlocuiește cu succes chirurgia estetică, este Body Farm by Eximia – tehnologia utilizată în cadrul DermaCare Clinique.

Grație tehnologiei sale avansate, sistemul Body Farm stimulează cu succes procesul natural de ardere a grăsimilor, fără durere, și duce rapid la:

– sculptarea zonelor tratate, prin reducerea centimetrilor, mai ales acolo unde sportul și dieta nu au efectele dorite;

– eliminarea celulitei;

– redarea fermității pielii;

– tratarea vergeturilor;

– diminuarea petelor pigmentare și tratarea cicatricilor corporale;

– obținerea unui efect imediat de lifting.

Cum acționează sistemul Body Farm?

Tratamentul profesional de remodelare corporală Body Farm by Eximia, are la bază două tehnologii patentate – Laserporația și Endoradiomag – cele care asigură un tratament de remodelare complet. Laserporația oferă zonei tratate remodelare, fermitate și tonifiere, iar tehnologia Endoradiomag completează cu tratarea nodulilor celulitici și diminuarea imperfecțiunilor pielii.

Sistemul Body Farm by Eximia asigură și tratarea vergeturilor prin Radiofrecvența Multipolară și Microdermabraziunea cu particule de diamant, intervenții ce stimulează producția de colagen și elastină. În final, terapia Body Farm asigură oxigenarea celulară și efectul imediat de lifting.

Bucură-te de vacanța de vară cu o siluetă de invidiat! Alege tratamentul Body Farm oferit de clinica noastră.

 

Pentru că știm că meriți mai mult, în luna august 2016, îți oferim 20% discount pentru tratamentul Body Farm. Suplimentar, pentru abonamentele de 10 ședințe full body, îți mai oferim 10% discount. Astfel, vei economisi 1650 lei. Programează-te acum la numărul de telefon 0722 665 704! Consultațiile sunt gratuite.