În cadrul DermaCare Clinique, tehnologii de ultimă generație asigură tratarea imperfecțiunilor corporale cu radiofrecvență bipolară, rezultatele fiind spectaculoase.

Radiofrecvența reprezintă o undă electromagnetică ce creează un efect termic intens la nivelul pielii, cu rol de stimulare a fibroblastelor, acțiune ce produce colagenul și elastina necesare regenerării.

În tratamentul pentru remodelare corporală cu radiofrecvență bipolară oferit de DermaCare Clinique este stimulat metabolismul lipidelor, este accelerată circulația sanguină, eliminând toxinele din organism, și se asigură tratarea tuturor afecțiunilor pielii, de la celulita în diferitele ei stadii, până la vergeturi și riduri corporale.

Ca parte a tratamentului de remodelare corporală cu radiofrecvență bipolară, cromoterapia vine în completare cu stimularea metabolismului celular ce oferă rezultate remarcabile în inducerea lipolizei, procesul natural de ardere a grăsimilor, în regenerare și anti-age, oferind fermitate și tonifiere zonelor tratate.

Cu tratamentul de remodelare corporală bazat pe radiofrecvență bipolară ești într-o nouă și admirată formă!

 

Listă de prețuri

Tratament remodelare corporală cu radiofrecvență bipolară - 2 zone.Durata tratamentului: 40 minute300 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament remodelare corporală cu radiofrecvență bipolară - 1 zonă.Durata tratamentului: 25 minute200 lei/ședințăCUMPĂRĂ 

Prețurile includ TVA.
Consultațiile sunt gratuite.

Important: Tratamentele cu radiofrecvență se efectuează o dată pe săptămână.