DermaCare Clinique stabilește o nouă referință în remodelarea corporală.

Tratamentul de remodelare corporală oferit de DermaCare Clinique prin sistemul Body Farm by Eximia reunește caracteristici tehnologice de ultimă generație, fiindu-i recunoscut locul de frunte în rapiditate și în eficiența diminuării țesutului adipos, în nivelarea imperfecțiunilor la nivelul pielii, în redobândirea fermității pielii, în tratarea vergeturilor, cât și în tratamentele faciale ce au ca scop diminuarea ridurilor, acțiunea reparatorie a cicatricilor post acneice și a petelor pigmentare. Capacitățile acestor proceduri sunt majore, intervenția fiind asigurată în concordanță cu nevoile specifice de tratat. Iar rezultatele sunt spectaculoase.

Terapiile Body Farm înlocuiesc cu succes liposucția clasică, cu rezultate vizibile de la prima ședință – un tratament non-ivaziv, extrem de sigur și complet lipsit de durere.

Tratamentul profesional de remodelare corporală realizat cu ajutorul tehnologiei deținute de DermaCare Clinique, Body Farm by Eximia, constă în două componente care sunt independente una de cealaltă, dar sunt complementare. Cei doi manipuli patentați Laserporația și Endoradiomag reprezintă constituenții care asigură un tratament de remodelare complet. Laserporația asigură zonei tratate remodelare, fermitate și tonifiere, iar tehnologia Endoradiomag completează cu tratarea nodulilor celulitici și diminuarea imperfecțiunilor pielii.

Sistemul Body Farm asigură și tratarea vergeturilor cu ajutorul celorlalte 2 tehnologii deținute: Rodiofrecvența Multipolară și Microdermabraziunea cu particule de diamant, intervenții ce stimulează producția de colagen și elastină. În completare, terapia Body Farm asigură oxigenarea celulară și efectul imediat de lifting.

Tratamentele de remodelare corporală cu Body Farm by Eximia au efecte estetice extraordinare.

 

 

Listă de prețuri


Tratament de remodelare corporală Body Farm pentru toate zonele450 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament de remodelare corporală Body Farm pentru coapse sau abdomen210 lei/ședințăCUMPĂRĂ 

Prețurile includ TVA.
Consultațiile sunt gratuite.