Rejuvenare Facială și Antiaging

La Clinica DermaCare găsesti cele mai performante tehnici de rejuvenare facială pentru ca tu sa te simți fresh și să atingi potentialul maxim de frumusețe naturală

Clinica specializata in Lifting Facial by Eximia Bucuresti

Lifting facial by Eximia

Tratamente impotriva petelor pigmentate by Bruno Vasari Bucuresti.

Tratament pete pigmentare by Bruno Vasari

Clinica DermaCare situata in Bucuresti iti ofera tratemente prin infuzii antioxidanti Kianty by Bruno Vasari.

Infuzie antioxidanti Kianty by Bruno Vasari

Clinica noastra iti ofera tratamente anti imbatranire sau anti-rid Kianty by Bruno Vassari.

Tratament anti-rid Kianty by Bruno Vassari

Clinica specializata iti ofera tratament specific cu Colagen Booster by Bruno Vassari.

Colagen Booster by Bruno Vassari

DermaCare iti ofera tratamente pentru imbunatarirea calitatii pielii fetei prin Lifting Facial.

Lifting facial by Eximia

 • Efect de lifting instant
 • Efect de umplere a ridurilorși de prevenire a apariției unora noi
 • Stimulează producția de colagen și elastină
 • Remodelează conturul feței
 • Îmbunătățește calitatea pielii
 • Rezultatele sunt de durată
 • Tratament non-invaziv și nedureros
 • Nu necesită perioadă de recuperare

Deși efectele de lifting ale tratamentului Body Farm by Eximia sunt vizibile încă de la prima ședința, specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 6 ședințe efectuate la distanță de 2 săptămâni, pentru a ne asigura că obținem rezultate maxime care să dureze în timp.

 Contraindicații:

 • Sarcina și alăptarea
 • Boli de piele grave
 • Probleme de natură oncologică
Clinica noastra iti ofera tratamente speciale pentru indepartarea petelor pigementate.

Tratament pete pigmentare by Bruno Vasari

Whitening Line de la Bruno Vassari face parte din gama de tratamente faciale profesionale a brand-ului și este specific pentru pielea terna, lipsita de luminozitate și cu pete pigmentare, cauzate de soare sau de alți agenți externi.

Produsele folosite în protocolul de tratament facial Whitening au în compoziție vitaminele C și B3, dar și extracte de lemn dulce, de strugure și coacăze. 

 Acestea combină diferite substanțe active ce acționează cu scopul îmbunătățirii texturii și culorii pielii, proces ce îi oferă luminozitate și inhibă acțiunea radicalilor liberi – principala cauză a îmbătrânirii premature.

În plus, asigură o încetinire a procesului de melanogeneză, cauzat de razele ultraviolete și acționează ca un fotoprotector biologic, stimulând sinteza de colagen.

Whitening Treatment este procedura intensivă de depigmentare, ce curăță în profunzime, tratează și previne prin echilibrarea producției de melanină, compus al pielii ce în exces aduce aceste afecțiuni.

Care sunt beneficiile acestui tratament?

 • Îmbunătățește aspectul petelor pigmentare
 • Reda luminozitatea tenului
 • Poate fi realizat chiar și pe timp de vara
 • Nu necesita timp de recuperare

Cum se realizează tratamentul?

Tratamentul se realizează în mai mulți pași cu produse din gama Whitening, protocol realizat și testat de către specialiștii Bruno Vassari pentru rezultate optime:

 

 • Se realizează o demachiere atenta a pielii.
 • Se realizează un peeling chimic cu ajutorul unor produse pe baza de acizi. Exfolierea este blânda și nu produce iritații. Peeling-ul va sta intre 5-7 minute pe piele, după care se va curata cu o mânușă umeda.
 • Se realizează extracții mecanice, daca este nevoie.
 • După extracții, fata se tonifica cu o loțiune specifica tratamentului.
 • Se realizează un masaj facial cu o crema termica ce conține Glucosyl Hesperidin și ulei de măsline.
 • Se aplica pe ten fiola Pure C- ser intensiv bogat în Vitamina C, extracte vegetale și acid kojic absorbit ușor de piele care albește și da acesteia o strălucire uniforma
 • Se aplica un corector local, pe fiecare pata.
 • Se aplica masca Skin Whitening Mask. în afara proprietăților sale de albire aceasta masca conține substanțe active care calmează și revigorează epiderma. Se lasă să acționeze 15-20 minute, după care se îndepărtează cu o mănușa umeda.
 • La final se aplica o crema hidratanta cu SPF 50, care să sigileze și să protejeze pielea.
Tratament prin infuzie antioxidanti, dedicat tenului matur, obosit ce are ca efect diminuarea ridurilor.

Infuzie antioxidanți Kianty by Bruno Vassari

Kianty Experience by Bruno Vassari este un tratament facial pe baza de vinoterapie și care se adresează în mod deosebit tenului matur sau obosit, oferind un efect de lifting facial și de diminuare a ridurilor.

Un tratament de detoxifiere și hidratare profundă pe baza de polifenoli din struguri care acționează că un puternic antioxidant ce lupta împotriva radicalilor liberi, protejând tenul de acțiunea factorilor externi, redând fermitatea și strălucirea pielii.

Produsele folosite în protocolul de tratament Kianty Experience conțin ingredienți activi atent selectați care tratează țintit problemele pielii:

 Polifenoli din struguri – acționează împotriva radicalilor liberi și ai ridurilor, protejând fibrele de colagen și elastina.

Acid glycolic – unul dintre cele mai cunoscute variante de exfolianți AHA, este derivat din trestie de zahăr, fiind, în esență, un acid de fructe, deci unul natural. Este recunoscut pentru abilitatea de a îmbunătăți factorii naturali de hidratare a pielii și rezultatele nemaipomenite obținute în reducerea semnelor de îmbătrânire pentru pielea afectată de mediul extern

Acid lactic – Cea mai importantă funcție a acestui ingredient este îndepărtarea delicată a celulelor moarte de la suprafața pielii și favorizarea dezvoltării celor noi și sănătoase, dezvăluind o mină mai radioasă și mai netedă

Cum se realizează tratamentul?

 1. Se realizează o demachiere atentă a tenului și apoi se tonifică.
 2. Se realizează un peeling cu  produsele speciale. Peelingulpe bază de acizi este recomandat acestui tip de ten întrucât nu agresează pielea. Acest tip de peeling se realizează astfel: vom curata fața și decolteul și îl vom pregăti pentru etapa următoare cu ajutorul loțiunii Aha Skin Cleanser. Apoi vom aplica o fiolă AHA Glycolic Treatment ce se masează până la penetrarea în totalitate. Astfel se va realiza o exfoliere a pielii fără a o irita. După 5-7 minute, se va curata peelingul cu mănușă înmuiată în apă.
 3. Se efectuează extracții, dacă este necesar.
 4. Se tonifică tenul cu loțiunea tonică.
 5. Se aplică pe piele fiolă de concentrat activ pe baza de elastina și glicozaminoglicani
 6. Se aplică masca din aceeași gama care se lasă să acționeze pentru 15-20 de minute și apoi se curată cu o mănușă umedă.
 7. Se aplică crema de final a tratamentului Kianty Experience.

Care sunt beneficiile acestui tratament?

 • Detoxifiaza și oxigenează pielea
 • Redă strălucirea tenului tern și obosit
 • Restabilește nivelul de hidratare al tenului
 • Oferă un efect de lifting facial
 • Oferă un efect de umplere a ridurilor

Câte ședințe sunt necesare?

Specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 6 ședințe realizate la interval de 1-2 săptămâni pentru a obține rezultate maxime și cu efect de lungă durată.

Tratament antirid sau anti imbatranire, este un tratament facial profesional ce are ca efect estomparea si umplerea ridurilor.

Tratament antirid Kianty Toxina Botulinică by Bruno Vassari

Gama Kianty Toxina Botulinică este un tratament revoluționar cu un efect similar injectărilor cu toxină botulinică.

Acest tratament facial profesional reușește cu succes să estompeze și să umple ridurile. Pielea noastră realizează mișcări induse de către contracțiile musculare subcutanate. De fiecare dată când fața noastră își schimbă expresia, mușchii strâng sau relaxează pielea de deasupra lor ajungându-se astfel la apariția ridurilor. Cele mai afectate zone sunt: conturul ochilor, pielea din jurul nasului și a gurii, dar și spațiul dintre sprâncene.

Kianty Toxina Botulinică este un tratament facial non-invaziv cu efect de lifting facial, similar procedurilor estetice. Acesta suplinește deficitul de colagen, aducând relaxarea musculaturii faciale și netezirea pielii. 

  Cum se realizează tratamentul?

  1. Se realizează o demachiere atenta a pielii.
  2. Se realizează un peeling chimic cu ajutorul unor produse pe baza de acizi. Exfolierea este blânda și nu produce iritații. Peeling-ul va sta intre 5-7 minute pe piele, după care se va curata cu o mănușa umeda.
  1. Se aplică cu pensula pe ten o loțiune activatoare, cu ingrediente active cu acțiune similara toxinei botulinice.
  1. Se aplica masca Lift-Ox Mask – matrice de colagen biologic cu ingrediente active cu acțiune similara toxinei botulinice
  2. Peste pelicula Lift-Ox se aplica masca anti-ageing și de fermitate, bazata pe alginatii, care se îndepărtează după 15-20 de minute.
  3. Se aplica crema pentru conturul ochilor.
  4. Tratamentul se finalizează cu un masaj facial cu o emulsie anti-ageing.

  Care sunt beneficiile tratamentului Kianty Toxina BotulinicăT?

  • Oferă un efect de lifting facial
  • Are efect de umplere a ridurilor
  • Rezultatele sunt vizibile imediat
  • Este un tratament complet non-invaziv

  Cate tratamente sunt necesare pentru rezultate optime?

  Specialiștii DermaCare recomanda efectuarea a 5 tratamente, la distanta de o săptămâna, pentru ca rezultatele să fie spectaculoase.

  Tratament Colagen, acest tratament este unul revolutionar ce are ca scop umplerea riddurilor si a procesului de imbatranire.

  Colagen Booster by Bruno Vassari

  Aflat la limita dintre estetic și medical, tratamentul facial Colagen Booster este un concept nou, premium, bazat pe ingrediente cosmetic, farmaceutice și compuși cu proprietăți biologic active, ce garantează rezultate imediate și de lungă durată.

  Tratamentul Collagen Booster, cu efect de lifting facial, pe bază de colagen și vitamina C, are la bază o tehnologie revoluționară ce ajută la stimularea producției de colagen, suplinindu-i totodată deficitul. Principiile sale active au ca scop umplerea ridurilor, regenerarea celulară și stoparea procesului de îmbătrânire. Acest tip de tratament asigură efecte spectaculoase tenului matur, ridat.

  Produsele din protocolul de tratament Colagen Booster conțin o formula unica de ingrediente active care diminuează și cele mai mici riduri: complex inovator de peptide (care stimulează producția de colagen), vitaminele C și E cu puternic efect antioxidant și anti-age.

   

   Cum se realizează tratamentul?

   1. Se realizează o demachiere atenta a pielii.
   2. Se aplica o pudra de curățare cu acțiune exfolianta. Formula să are la baza enzime care ajuta la îndepărtarea celulelor moarte și la regenerarea tenului. Se masează câteva minute și se îndepărtează cu o mânușă umeda.
   3. Se aplica un serum cu polipeptide.
   4. Se aplica o masca cu un complex de peptide și vitamina C, care acționează simultan și stimulează producția de colagen nou.
   5. Se finalizează tratamentul prin aplicarea unei creme hidratante și intens regeneratoare.

   Care sunt beneficiile tratamentului?

   • Încetinește procesul de îmbătrânire
   • Ajuta la regenerarea celulelor și a pielii
   • Stimulează producția de colagen a pielii
   • Are efect de umplere a ridurilor

   Cate tratamente sunt necesare pentru rezultate optime?

   Specialiștii DermaCare recomanda un protocol de 5 tratamente, efectuate la distanta de o săptămâna.

   Beneficiile Dermacare

   N

   Garanția Rezultatelor

   Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

   N

   Aparatură Ultramodernă

   Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

   N

   Produse Profesionale

   În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

   N

   Prețuri Avantajoase

   Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

   N

   Tratament VIP

   Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

   N

   Spațiu Elegant

   La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

   Tu ești în centrul atenției noastre

   Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

   Sau sună-ne direct — 0722 665 704

   12 + 11 =

   Ce spun clienții

   Ana maria gamote

   Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

   Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

   Ana Maria Gamote

   23 ani

   Diana Mischie

   Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

   Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

   Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

   Diana Mischie

   37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

   Camelia Vasile

   Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

   Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

   Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

   Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

   Camelia Vasile

   31 ani

   Elena Stanoiu

   Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

   Elena Stănoiu 

   Laura Nanu

   Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

   Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

   Laura Nanu

    

   Maria Dobrescu

   Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

   Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

   La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

   Maria Dobrescu 

    

   Miky

   Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

   Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

   Miky

   19 ani

    

   Nicoleta Apostol

   Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

   Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

   Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

   Nicoleta Apostol

   34 ani

    

   Simina Ticalau

   Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

   Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

   Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

   Simina Țăcălău

   21 de ani

    

   Clinica DermaCare Bucuresti
   Imaginea ta contează!
   ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

   office@clinicadermacare.ro

   Str. Petre Linteș Nr. 1, București

   PROGRAM

   Luni-Vineri 09:00-21:00

   Sâmbătă: In functie de programari

   DERMATOLOGIE

   Luni: 15.30-20.00
   Miercuri: 12.00-20.00

   Dr. Irina Cudritchi
   Luni: 15.30-20.00
   Miercuri: 12.00-20.00

   ESTETICĂ

   Dr. Elena Dragu

   Luni: 15.00 – 19.00
   Miercuri: 15.00 – 19.00

   Dr. Irina Cudritchi
   Luni: 15.30-20.00
   Miercuri: 12.00-20.00

   NUTRIȚIE

   Marți: 16.00 – 20.00
   Miercuri: 15.00 – 19.00