Rejuvenare Facială și Antiaging

La Clinica DermaCare găsești cele mai performante tehnici de rejuvenare facială pentru ca tu să te simți fresh și să atingi potențialul maxim de frumusețe naturală

Clinica specializata in Lifting Facial by Eximia Bucuresti

Lifting facial by Eximia

Tratamente impotriva petelor pigmentate by Bruno Vasari Bucuresti.

Tratament pete pigmentare by Bruno Vasari

Clinica DermaCare situata in Bucuresti iti ofera tratemente prin infuzii antioxidanti Kianty by Bruno Vasari.

Infuzie antioxidanti Kianty by Bruno Vasari

Clinica noastra iti ofera tratamente anti imbatranire sau anti-rid Kianty by Bruno Vassari.

Tratament anti-rid Kianty by Bruno Vassari

Clinica specializata iti ofera tratament specific cu Colagen Booster by Bruno Vassari.

Colagen Booster by Bruno Vassari

DermaCare iti ofera tratamente pentru imbunatarirea calitatii pielii fetei prin Lifting Facial.

Lifting facial by Eximia

 • Efect de lifting instant;
 • Efect de umplere a ridurilor și de prevenire a apariției unora noi;
 • Stimulează producția de colagen și elastină;
 • Remodelează conturul feței;
 • Îmbunătățește calitatea pielii.
 • Rezultatele sunt de durată;

Rezultatele sunt de durată.
Tratamentul este non-invaziv și nedureros și nu necesită perioadă de recuperare.

Deși efectele de lifting ale tratamentului Body Farm by Eximia sunt vizibile încă de la prima ședință, specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 6 ședințe, fiecare efectuată la distanță de 2 săptămâni, pentru a obține rezultatele maxime care să dureze în timp.

 Contraindicații:

 • Sarcina și alăptarea;
 • Boli de piele grave;
 • Probleme de natură oncologică.
Clinica noastra iti ofera tratamente speciale pentru indepartarea petelor pigementate.

Tratament pete pigmentare by Bruno Vasari

Whitening Line de la Bruno Vassari face parte din gama de tratamente faciale profesionale a brand-ului și este specific pentru pielea terna, lipsita de luminozitate și cu pete pigmentare, cauzate de soare sau de alți agenți externi.

Produsele folosite în protocolul de tratament facial Whitening au în compoziție vitaminele C și B3, dar și extracte de lemn dulce, de strugure și coacăze. 

 Acestea combină diferite substanțe active ce acționează cu scopul îmbunătățirii texturii și culorii pielii, proces ce îi oferă luminozitate și inhibă acțiunea radicalilor liberi – principala cauză a îmbătrânirii premature.

În plus, asigură o încetinire a procesului de melanogeneză, cauzat de razele ultraviolete și acționează ca un fotoprotector biologic, stimulând sinteza de colagen.

Whitening Treatment este procedura intensivă de depigmentare, ce curăță în profunzime, tratează și previne prin echilibrarea producției de melanină, compus al pielii ce în exces aduce aceste afecțiuni.

Care sunt beneficiile acestui tratament?

 • Îmbunătățește aspectul petelor pigmentare;
 • Reda luminozitatea tenului;
 • Poate fi realizat chiar și vara;
 • Nu necesită timp de recuperare.

Cum se realizează tratamentul?

Tratamentul se realizează în mai mulți pași, pe baza produselor din gama Whitening. Protocolul este realizat și testat de către specialiștii Bruno Vassari. Pentru rezultate optime:

 

 • Se realizează o demachiere atentă a pielii.
 • Se realizează un peeling chimic cu ajutorul unor produse pe bază de acizi. Exfolierea este blânda și nu produce iritații. Peeling-ul va sta între 5-7 minute pe piele, după care se va curăța cu o mânușă umedă.
 • Se realizează extracții mecanice, dacă este nevoie.
 • După extracții, fața se tonifică cu o loțiune specifică tratamentului.
 • Se realizează un masaj facial cu o cremă termică ce conține Glucosyl Hesperidin și ulei de măsline.
 • Se aplică pe ten fiola Pure C – ser intensiv bogat în Vitamina C, extracte vegetale și acid kojic ce va fi absorbit ușor de piele, va albi și va da acesteia o strălucire uniformă.
 • Se aplică un corector local, pe fiecare pată.
 • Se aplică masca Skin Whitening Mask. În afara proprietăților sale de albire, această mască conține substanțe active care calmează și revigorează epiderma. Se lasă să acționeze 15-20 minute, apoi se îndepărtează cu o mănușă umedă.
 • La final, se aplică o cremă hidratantă cu SPF 50, care va sigila și va proteja pielea.
Tratament prin infuzie antioxidanti, dedicat tenului matur, obosit ce are ca efect diminuarea ridurilor.

Infuzie antioxidanți Kianty by Bruno Vassari

Kianty Experience by Bruno Vassari este un tratament facial pe bază de vinoterapie. Se adresează, în mod deosebit, tenului matur sau obosit, oferind un efect de lifting facial și de diminuare a ridurilor.

Un tratament de detoxifiere și hidratare profundă pe bază de polifenoli din struguri care acționează ca un puternic antioxidant ce luptă împotriva radicalilor liberi, protejând tenul de acțiunea factorilor externi, redând fermitatea și strălucirea pielii.

Produsele folosite în protocolul de tratament Kianty Experience conțin ingredienți activi atent selectați care tratează țintit problemele pielii:

Polifenoli din struguri – acționează împotriva radicalilor liberi și ridurilor, protejând fibrele de colagen și elastină.

Acid glycolic – una dintre cele mai cunoscute variante de exfolianți AHA. Este derivat din trestie de zahăr, fiind, în esență, un acid din fructe, în consecință, unul natural. Este recunoscut pentru abilitatea de a îmbunătăți factorii naturali de hidratare a pielii și pentru rezultatele nemaipomenite obținute în reducerea semnelor de îmbătrânire în cazul pielii afectate de mediul extern.

Acid lactic – Cea mai importantă funcție a acestui ingredient este îndepărtarea delicată a celulelor moarte de la suprafața pielii și favorizarea dezvoltării celor noi și sănătoase, dezvăluind o piele mai radioasă și mai netedă.

 

Cum se realizează tratamentul?

 1. Se realizează o demachiere atentă a tenului și apoi se tonifică;
 2. Se realizează un peeling cu produsele speciale. Peelingul pe bază de acizi este recomandat acestui tip de ten întrucât nu agresează pielea. Acest tip de peeling se realizează astfel: vom curăța fața și decolteul și îl vom pregăti pentru etapa următoare cu ajutorul loțiunii Aha Skin Cleanser. Apoi vom aplica o fiolă AHA Glycolic Treatment ce se masează până la absorbirea în totalitate. Astfel, se va realiza o exfoliere a pielii fără a o irita. După 5-7 minute, se va curăța peelingul cu mănușă înmuiată în apă;
 3. Se efectuează extracții, dacă este necesar;
 4. Se tonifică tenul cu loțiunea tonică;
 5. Se aplică pe piele fiolă de concentrat activ pe bază de elastină și glicozaminoglicani;
 6. Se aplică masca din aceeași gamă care se lasă să acționeze pentru 15-20 de minute și apoi se curăță cu o mănușă umedă;
 7. Se aplică crema de final a tratamentului Kianty Experience.

 

Care sunt beneficiile acestui tratament?

 • Detoxifiază și oxigenează pielea;
 • Redă strălucirea tenului tern și obosit;
 • Restabilește nivelul de hidratare al tenului;
 • Oferă un efect de lifting facial;
 • Oferă un efect de umplere a ridurilor.

 

Câte ședințe sunt necesare?

Specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 6 ședințe, realizate la interval de 1-2 săptămâni, pentru a obține rezultate maxime și efect de lungă durată.

Tratament antirid sau anti imbatranire, este un tratament facial profesional ce are ca efect estomparea si umplerea ridurilor.

Tratament antirid Kianty Toxină Botulinică by Bruno Vassari

Gama Kianty Toxină Botulinică este un tratament revoluționar cu un efect similar injectărilor cu toxină botulinică.

Acest tratament facial profesional reușește cu succes să estompeze și să umple ridurile. Pielea noastră realizează mișcări induse de către contracțiile musculare subcutanate. De fiecare dată când fața noastră își schimbă expresia, mușchii strâng sau relaxează pielea de deasupra lor ajungându-se astfel la apariția ridurilor. Cele mai afectate zone sunt: conturul ochilor, pielea din jurul nasului și a gurii, dar și spațiul dintre sprâncene.

Kianty Toxină Botulinică este un tratament facial non-invaziv cu efect de lifting facial, similar procedurilor estetice. Acesta suplinește deficitul de colagen, oferind relaxarea musculaturii faciale și netezirea pielii. 

Cum se realizează tratamentul?

 1. Se realizează o demachiere atentă a pielii;
 2. Se realizează un peeling chimic cu ajutorul unor produse pe bază de acizi. Exfolierea este blândă și nu produce iritații. Peeling-ul va acționa între 5-7 minute pe piele, după care se va curăța cu o mănușa umedă;
 1. Se aplică cu pensula o loțiune activatoare, cu ingrediente active ce au acțiune similară toxinei botulinice;
 2. Se aplică masca Lift-Ox Mask – matrice de colagen biologic cu ingrediente active cu acțiune similară toxinei botulinice;
 3. Peste pelicula Lift-Ox se aplică masca anti-ageing și de fermitate, bazată pe alginatii. Se lasă să acționeze 15-20 de minute.
 4. Se aplică crema pentru conturul ochilor;
 5. Tratamentul se finalizează cu un masaj facial cu o emulsie anti-aging.

 

Care sunt beneficiile tratamentului Kianty Toxina Botulinică?

 • Oferă un efect de lifting facial;
 • Are efect de umplere a ridurilor;
 • Rezultatele sunt vizibile imediat;
 • Este un tratament complet non-invaziv.

 

Câte tratamente sunt necesare pentru rezultate optime?

Specialiștii DermaCare recomandă efectuarea a 5 tratamente, la distanță de o săptămână, pentru a obține rezultate spectaculoase.

Tratament Colagen, acest tratament este unul revolutionar ce are ca scop umplerea riddurilor si a procesului de imbatranire.

Colagen Booster by Bruno Vassari

Aflat la limita dintre estetic și medical, tratamentul facial Colagen Booster este un concept nou, premium, bazat pe ingrediente cosmetice, farmaceutice și compuși cu proprietăți biologic active, ce garantează rezultate imediate și de lungă durată.

Tratamentul Collagen Booster, cu efect de lifting facial, pe bază de colagen și vitamina C, are la bază o tehnologie revoluționară ce ajută la stimularea producției de colagen, suplinindu-i totodată deficitul. Principiile sale active au ca scop umplerea ridurilor, regenerarea celulară și stoparea procesului de îmbătrânire. Acest tip de tratament asigură efecte spectaculoase tenului matur, ridat.

Produsele din protocolul de tratament Colagen Booster conțin o formulă unică de ingrediente active care diminuează și cele mai mici riduri: complex inovator de peptide (care stimulează producția de colagen), vitaminele C și E, cu un puternic efect antioxidant și anti-age.

 

Cum se realizează tratamentul?

 1. Se realizează o demachiere atentă a pielii;
 2. Se aplică o pudră de curățare cu acțiune exfoliantă. Formula sa are la bază enzime care ajută la îndepărtarea celulelor moarte și la regenerarea tenului. Se masează câteva minute și se îndepărtează cu o mânușă umedă;
 3. Se aplică un serum cu polipeptide;
 4. Se aplică o mască cu un complex de peptide și vitamina C, care acționează simultan și stimulează producția de colagen nou;
 5. Se finalizează tratamentul prin aplicarea unei creme hidratante și intens regeneratoare.

 

Care sunt beneficiile tratamentului?

 • Încetinește procesul de îmbătrânire;
 • Ajuta la regenerarea celulelor și a pielii;
 • Stimulează producția de colagen a pielii;
 • Are efect de umplere a ridurilor.

 

Cate tratamente sunt necesare pentru rezultate optime?

Specialiștii DermaCare recomandă un protocol de 5 tratamente, efectuate la distanță de o săptămână.

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

8 + 11 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00