Terapia Vampir

PRP – Terapia Vampir

PRP sau Plathelet Rich Plasma înseamnă plasmă îmbogățită cu trombocite. Trombocitele sunt celule ale sângelui nostru care joacă un rol extrem de important în refacerea și vindecarea țesuturilor afectate. Spre exemplu, atunci când ne rănim, trombocitele identifică locul traumatismului și determină formarea unui cheag sangvin care oprește sângerarea. Trombocitele devin apoi active și eliberează factori de creștere care să refacă țesutul și sistemul de vascularizare.

Tratamentul cu PRP sau Terapia Vampir este o procedură minim-invazivă, care constă în multiple micro-injectări ale dermului cu plasma îmbogățită cu trombocite.

PRP poate fi folosit la nivelul oricărei zone unde se dorește îmbunătățirea aspectului pielii. Tehnica de injectare folosită este asemănătoare cu cea de mezoterapie facială, însă avantajul este că substanța injectată este biologică și nu există risc de alergii și intoleranțe.

În medicina estetică, plachetele sau trombocitele au rolul de a stimula procesele fiziologice, precum producția de colagen și elastină, factorii de creșterea părului, îmbunătățirea micro circulației și a procesului de oxigenare a pielii și dau semnale regeneratoare celulelor din țesuturile injectate.

 

Cum decurge procedura PRP?

Tratamentul de bioregenerare cu PRP se realizează în 3 pași:

 1. Recoltarea sângelui pacientului.

Acest pas decurge precum recoltarea de sânge pentru analize, diferența este că recipientul în care se recoltează este unul special, mai exact, o eprubetă care conține un gel separator al plasmei îmbogățite cu trombocite de celelalte elemente din sânge. Se recoltează în jur de 10 ml sânge/ eprubetă.

 1. Centrifugarea sângelui.

Eprubetele cu sângele recoltat vor fi așezate într-un aparat de centrifugă special creat pentru acest tratament timp de 10 minute. În acest timp, pacientei i se aplică cremă anestezică pe zona ce urmează a fi injectată.

 1. Injectarea plasmei îmbogățite cu plachete.

Crema anestezică se îndepărtează și se dezinfectează. Plasma este extrasă de către medic din eprubete într-o seringa și apoi începe procedura de injectare.

Vezi filmulețul alăturat pentru a observa etapele tratamentului.

Ce trebuie să ști?

Clinica dermatologica ofera tratament PRP sau Terapia Vampir.
Tratament prin terapia PRP sau Terapia Vampir

AFTER

Care sunt beneficiile tratamentului cu PRP?

Bioregenerarea prin injectarea de plasma bogata în plachete este folosita în dermatologie si, în special în estetica faciala pentru numeroasele sale beneficii:

 

 • Rejuveneaza pielea îmbătrânita, cu riduri și linii fine, lipsita de elasticitate
 • Îmbunătățește aspectul melasmei și a petelor pigmentare
 • Îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acneice
 • Minimizează porii dilatați
 • Este un bun tratament pentru cearcăne și pungi peri oculare
 • Reduce aspectul vergeturilor
 • Stimulează creșterea părului, în zonele afectate de alopecie areata, difuza sau androgenica
Cate ședințe sunt necesare și cat timp se mențin rezultatele?

Numărul de ședințe necesare va fi stabilit de către medic în urma unui consult și în funcție de afecțiunea tratata. In general, se realizează pana la 3 ședințe, efectuate la un interval de aproximativ o luna. O ședința durează, în medie, 40 de minute.

Rezultatele încep să apară gradual, la câteva săptămâni de la prima injectare, și se mențin pe o perioada de pana la 1 an.

La nivelul scalpului, studiile arata o creștere a densității firelor de par cu pana la 25% după o singura ședința.

Care sunt principalele reacții adverse și contraindicații ale procedurii PRP?

Datorita utilizării materialului propriu al pacientului în injectare, nu exista reacții adverse precum alergiile sau intolerantele.

In urma procedurii, pielea se înroșește iar eritemul poate persista 24h post-procedura. In unele cazuri, pot apărea și mici echimoze (vânătăi).

Contraindicațiile acestei proceduri sunt:
 • afecțiuni oncologice
 • boli ale sângelui
 • epilepsia
 • sarcina și alăptarea

Recomandări ÎNAINTE de tratament

N

Evitarea consumului de alcool și prăjeli cu o zi înainte de procedura

N

Pregătirea ultimului set de analize efectuat, pentru a fi analizate de medical curant

N

Consumul de lichide

Recomandări DUPĂ tratament

N

Evitarea expunerii la soare câteva zile după procedura

N

Evitarea băilor fierbinți câteva zile după procedura

N

Evitarea aplicării machiajului timp de 48h de la procedura

Pachet PRP Pro

include:
Lei1650
 • Fiola Multivitamine Jalupro
 • consultatie in valoare de 200 lei
 • 1 tratament gat, decolteu, maini sau in funcție de nevoile specifice

Consultație

Lei200
 • Consultație în vederea stabilirii schemei de tratament

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

2 + 7 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00