Pentru a-i îmbunătăți pielii aspectul general și pentru a-i stimula reîntinerirea, tratamentul cu fire coreene acționează ca suport.

Procedura este adresată persoanelor ce își doresc un chip vizibil întinerit, cu un tonus crescut, recomandată atât femeilor, cât și bărbaților, indiferent de tipul pielii. Rezultatele acestui tratament sunt spectaculoase și imediate și se mențin pe o perioadă lungă, aproximativ 2 ani. Această intervenție constă în înglobarea în țesutul cutanat a unor fire de polidoxanonă (PDO), cu ajutorul unor ace extrem de fine. Firele implantate sunt foarte sigure, compatibile cu organismul, resorbabile în totalitate și nu produc reacții alergice. Ele creează un cadru solid de susținere pentru țesut, stimulează acțiunea fibroblastelor și redau puterea producției de elastină și colagen. În urma acestui tratament rapid, de doar 15-30 minute, pielea devine netedă, plină de vigoare și strălucire.

Nu este necesară întreruperea activităților sociale și profesionale în urma acestei intervenții. Procedura cu fire coreene este complet nedureroasă, se realizează doar sub anestezic local, oferă o vindecare rapidă și un efect de lifting ce poate fi observat imediat și accentuat zilnic, rezultatul de vârf fiind atins la aproximativ 2 luni după intervenție.

Acest tip de intervenție estetică este concepută pentru persoanele cu vârsta de peste 35 ani, dar nu le exclude pe cele ce își doresc corectarea laxității cutanate. Indiferent de zona de acțiune dorită, procedura cu fire coreene asigură incontestabil liftingul și revitalizarea. Mai mult, are efect terapeutic, stimulând circulația sangvină.

 

Intervenția estetică ce are la bază firele coreene garantează rezultate excelente pentru:

  • liftingul facial și redarea conturului lui;
  • ridicarea pomeților;
  • redefinirea liniei mandibulare;
  • diminuarea șanțurilor nasolabiale;
  • ridicarea și îngustarea nasului;
  • ridicarea și arcuirea sprâncenelor;
  • reducerea semnificativă a ridurilor și îndepărtarea lor din jurul buzelor, ochilor și de la nivelul frunții;
  • micșorarea bărbiei;
  • corectarea laxității pielii din zona gâtului.

 

 

Listă de prețuri

Lifting cu fire bioresorbabile129 lei/fir mono
Lifting cu fire bioresorbabile257 lei/fir cog.

Prețul include TVA.