DermaCare Clinique oferă una dintre cele mai noi tehnici de îngrijire facială – microdermoabraziunea cu particule de diamant, o tehnologie de ultimă generație ce are rolul de a asigura exfolierea și regenerarea facială.

Acest tratament facial acționează instant cu efect de lifting, fiind o alternativă de succes pentru procedeele invazive, cum sunt intervențiile chirurgicale sau peeling-ul chimic.

În funcție de tipul de piele, echipamentul pentru microdermoabraziune deținut de DermaCare Clinique permite realizarea unui tratament personalizat, grație celor 3 capete de intervenție deținute: dedicat pielii groase, pielii normale, respectiv, celei sensibile. În cazul oricărui tip de piele, particulele de diamant acționează profund și foarte delicat, cu rezultate spectaculoase.

Tehnologia cu particule de diamant are rezultate excepționale în exfolierea și regenerarea facială și aduce beneficii extraordinare afecțiunilor pielii precum: cicatrici post acneice, post vărsat de vânt, pete pigmentare datorate expunerii excesive la soare, dar și riduri faciale.

În urma microdermoabraziunii cu particule de diamant se asigură curățarea tenului, printr-o exfoliere profundă, stimulând producția de colagen și elastina necesare pielii pentru redobândirea tonusului și elasticității.

 

Listă de prețuri

Tratament pentru exfoliere și regenerare facială, 15 minute în cadrul unui alt tratament facial50 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Tratament pentru exfoliere și regenerare facială150 lei/ședințăCUMPĂRĂ 

Prețurile includ TVA.
Consultațiile sunt gratuite.