Liftingul facial cu fire resorbabile – tinerețe fără bisturiu

O alternativă la liftingul chirurgical este liftingul facial cu ajutorul firelor bioresorbabile. Intervenția este de scurtă durata, se desfășoară sub anestezie locală, recuperarea are loc într-un timp record, iar rezultatele sunt vizibile imediat după procedură – un chip cu cel puțîn 10 ani mai tânăr.

 

Odată cu înaintarea în vârstă conturul facial își pierde din fermitate și asta din cauza procesului genetic de îmbătrânire și efectului gravitației.
În jurul vârstei de 35 de ani, aspectul ochilor începe să devină mai întunecat din cauza faptului că sprâncele încep să coboare inestetic asupra ochilor, odată cu vârsta de 40 de ani pielea începe să-și piardă din elasticitate și fermitate, iar pomeții încep să piardă din volum făcând zona liniei mandibulare să capete un aspect îmbătrânit. După vârstă de 45 de ani, toate aceste caracteristici se accentuează iar pielea gâtului începe și ea să capete tot mai multă laxitate.

lifting fire resorbabile

Tendința actuală în estetică este efectuarea liftingului facial prin proceduri cât mai puțin invazive, fără a utiliza anestezia generală și bisturiul.

O alternativă la liftingul chirurgical este liftingul facial cu ajutorul firelor bioresorbabile. Intervenția este de scurtă durata, se desfășoară sub anestezie locală, recuperarea are loc într-un timp record, iar rezultatele sunt vizibile imediat după procedură – un chip cu cel puțîn 10 ani mai tânăr.

Ce este liftingul cu fire resorbabile?

Procedura constă în introducerea în piele a firelor ce au rolul de a ridica pielea. Se utilizează un ac special ultra subțire sau canulă pentru introducerea firelor în piele. Firele nu se văd, nu se simt, nu rămân semne vizibile. În timp firele introduse în țesut stimulează formarea de colagen nou în piele, circulația în zona tratamentului este îmbunătățită și ca rezultat aspectul pielii este semnificativ întinerit.

Procedura de lifting cu fire resorbabile este ideală pentru corectarea semnelor de îmbătrânire la nivel facial, redând fermitatea pierdută a pomeților, ajustând conturul liniei mandibulare, ridicând sprâncenele, conturând pielea gâtului și diminuând aspectul ridurilor nazolabiale.

Cine poate apela la un lifting cu fire resorbabile?

Procedura se adresează cu precădere pacienților în vârstă de peste 35 ani, atât femei cât și bărbați, având o stare bună de sănătate și care își doresc un chip întinerit, rezultate imediate cu aspect natural și recuperare rapidă.

Procedura poate fi potrivită și pentru acele persoane mai tinere care prezintă un aspect de „față căzută” și își doresc o revitalizare facială.
De asemenea, intervenția este foarte recomandată pacienților care au trecut anterior printr-o intervenție de lifting facial chirurgical și acum doresc o ușoară suspensie a structurilor care s-au mai lăsat în timp.

 

 

 

Imaginea ta contează!

ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00