Lifting Facial cu Fire Resobabile

Lifting facial cu fire resorbabile – Fire Coreene

Liftingul cu fire resorbabile este o procedură antiaging minim-invazivă, sigură și cu rezultate pe termen lung, folosită foarte des în estetica facială.

Este o variantă de tratament fără posibile complicații și înlocuiește cu succes liftingul facial clasic, cel care necesită intervenții chirurgicale cu bisturiu și implică perioadă de recuperare.

Tratamentul presupune introducerea în piele a mai multor fire biocompatibile, cele care au rolul de a reface tonusul și elasticitatea pielii.

Aceste fire coreene sunt resorbabile, ceea ce înseamnă ca se vor dizolva în timp, până când organismul le va absorbi complet.

 

Cum decurge o procedură de lifting cu fire resorbabile?

În clinica DermaCare orice intervenție se realizează în urma unui consult dermatologic amănunțit, astfel încât medicul dermatolog să poată adapta tipul de fire resorbabile în funcție de particularitățile pacientului.

Înainte de începerea procedurii, medicul va curăța și dezinfecta zona tratată, urmând să se realizeze o anestezie locală, pentru un confort sporit al pacientului.

Acul sau canula ce conține un fir în interior, se introduce în piele, urmând ca firul să exercite tracțiune pe zona tratată, fapt ce va duce la efectul de lifting.

Procedura este total nedureroasă, iar riscul de echimoze, edeme, infecții sau reacții alergice este extrem de mic.

Vezi prezentarea video a tratamentului alături.

Ce trebuie să știi?

Intainte de a incepe

ÎNAINTE

Dupa tratament

DUPĂ

Ce sunt firele resorbabile?

Firele resorbabile au fost utilizate pentru prima dată în chirurgie pentru realizarea suturilor în urma intervențiilor.

După multe studii, aceste fire au fost introduse și în medicina estetică, fiind o alternativă pentru liftingul chirurgical.

În cadrul clinicii DermaCare folosim fire resorbabile sterile și 100% biodegradabile din Polidioxanonă (PDO). Polidioxanona este un material biocompatibil cu țesutul uman și are o perioadă medie de resorbție de până la 6-8 luni.

Odată introduse în piele, firele stimulează circulația sangvina și oxigenarea țesutului, precum și sinteza de neocolagen (I și III). Aceste reacții produc efectul de lifting facial și umplere a ridurilor.

Deși firele se resorb în decurs de câteva luni, efectul de lifting se menține până la 2 ani, după care se va putea realiza o nouă intervenție.

Ce putem trata cu ajutorul firelor resorbabile?
 • Ridicarea pomeților
 • Ridicarea sprâncenelor
 • Liftarea colturilor gurii
 • Bărbia dubla
 • Reducerea ridurilor nazogeniene și periorale
 • Reducerea ridurilor perioculare
 • Ridicarea pielii în exces de la nivelul mandibulei
Care sunt avantajele procedurii de lifting cu fire resorbabile?
 • Nu necesita spitalizare, anestezie generala sau timp de recuperare
 • Nu exista riscul de reacții alergice sau respingere, firele fiind biocompatibile și aprobate FDA
 • Efect de lifting instant
 • Corectează asimetriile faciale
 • Procedura rapida (30-60 minute)
Contraindicațiile acestei proceduri sunt:
 • Sarcina și alăptarea
 • Infecții la nivelul pielii
 • Boli hematologice sau oncologice

Recomandări ÎNAINTE de tratament

N

Nu consumați alimente care conțin cofeină înainte de procedură

N

Evitați consumul de medicamente antiinflamatorii cu 3 zile înainte de procedură

N

Menționați medicului istoricul dumneavoastră medical

Recomandări DUPĂ tratament

N

După procedură veți avea senzația că pielea “vă strânge”. Această senzație va dispărea în decurs de 7 zile, când firele își vor mai pierde din rezistenta mecanică

N

A se evita efortul fizic, sauna și băile fierbinți 7 zile după intervenție

N

Se recomandă să dormiți cu fata în sus în prima noapte după intervenție

N

Efectul maxim al intervenției se va observa la 2-3 luni după intervenție

Fir cog.

include:
Lei/fir257
 • consultatie in valoare de 150lei
 • lifting cu fire resorbabile cog.
 • pretul final se stabileste in functie de nr. de fire
 • preturile includ TVA

Fir mono

include:
Lei/fir129
 • consultatie in valoare de 150lei
 • lifting cu fire resorbabile mono
 • pretul final se stabileste in functie de nr de fire
 • preturile includ TVA

Consultație

Lei200
 • Consultație în vederea stabilirii schemei de tratament

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

13 + 1 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00