Ce este IRIDIUM?

Această terapie hrănește și regenerează pielea, stimulând fibroblastele, celulele responsabile cu secreția fibrelor de elastină și colagen.

Tratamentul descoperit în urmă cu aproximativ 5 decenii în Franța are la bază o succesiune de microinjecții care plasează în zonele cu carențe, în mezoderm, cel mai activ strat al tegumentului, un cocktail de vitamine și aminoacizi. Această terapie regenerativă a tenului se administrează local, în doze foarte mici și în mai multe puncte din zona de tratat.

Mezoterapia facială durează aproximativ 20-30 minute și este adresată persoanelor care au început să piardă din vigoarea tenului.

Există și alți dușmani care sunt gata să submineze strălucirea acestei zone: pungi și cercuri întunecate, care au o culoare albăstruie, ce  fac ca expresia ochilor să fie obosită și cu  pleoape căzute care își pierd elasticitatea, îmbătrânind privirea.

Iridium este o reală strategie anti-îmbătrânire care acționează direct asupra tuturor factorilor de îmbătrânire a conturului ochiului.

Aparatul aderă pentru orice formă de față deoarece structura sa articulată poate acoperi perfect ochii și zona înconjuratoare. Aparatul facilitează și maximizează pătrunderea ingredienților activi, care măresc acțiunea cosmeticelor Iridium.

Cum acționează?

Presoterapia pentru ochi Iridium, care mulțumită  unui inteligent masaj vibrator încălzește și destinde (calmează) zona ochilor. Este o modernă și versatilă tehnologie creată să maximizeze tratamentele în același dispozitiv și devine un suport ideal pentru a obține rezultate maxime pentru cosmeticele Iridium folosite pentru uz zilnic.

Presoterapia Iridium un singur aparat mai multe acțiuni efective:

Masaj inteligent – care înlesnește drenajul fluidelor din pungile de la ochi și relaxează mușchii frunții și din zona ochilor.

Incalzire Ideala – care înlesnește penetrarea substanțelor cosmetice, îmbunătățește circulația sângelui în zona ochilor, reduce stresul și asigură calmarea ochilor uscați.

Masaj Vibrator– pentru gimnastica benefică a mușchilor din jurul ochilor reducând oboseala de la sfârșitul zilei. Stimularea punctelor de acupunctură în special din zona tâmplelor. Astfel mușchii se relaxează, iar tensiunea scade ceea ce aduce o benefica senzație de relaxare și odihnă.

Muzică de relaxare – pentru a crea o atmosferă placută și liniștită care induce o relaxare profundă astfel și un sănătos sentiment de odihnă comparabil cu un somn odihnitor.

Drenaj Limfatic – drenează fluidele staționare în jurul ochilor.

 

Cui  se adresează?

Acest tratament poate fi aplicat tuturor personelor care doresc să-și îmbunătățească aspectul zonei din jurul ochilor, indiferent de varstă și sex.

 

Beneficiile IRIDIUM

  • Încetinește procesul de îmbătrănire;
  • Restructurează pielea- hidratează și tonifiază pielea;
  • Lifting zona oculară-estompează ridurile și tonifiază muschii ;
  • Efect antipoluare-furnizează filtre antipoluare pentru a combate efectele nocive ale mediului;
  • Drenaj limfatic- cu ajutorul presoterapiei.

RECOMANDĂRI

Se recomandă efectuarea unui numar între patru și opt tratamente, la interval de o săptămână. Pentru rezulate sporite se recomandă continuarea tratamentului acasă cu produse profesionale Iridium.

 

CONTRAINDICAȚII

  • Afecțiuni ale ochilor (conjuctivita, blefarită, urciorul, leziuni oculare, etc.);
  • Dermatite;
  • Leziuni ale pielii înconjuratoare ochilor;
  • Cancer de piele.


Listă de prețuri

Tratament anti-imbatranire a conturului ochilor-acesta se incadreaza la tratamente faciale cu aparatura Pret 210 lei / tratament

Prețul include TVA.