Injectari cu toxina Botulinica

Injectări cu toxină botulinică

Injectările cu toxină botulinică reprezintă cel mai popular tratament pentru riduri din ultimii 10-15 de ani, acest fapt datorită ratei de succes din rândul pacienților, profilului de toleranță crescut, cu efecte adverse minore, complicații rare și reversibile.

Toxina botulinică este o substanță care, odată injectată, are rolul de a bloca semnalele nervoase care determină contractarea mușchilor. Acest efect relaxează și netezește aspectul ridurilor și al liniilor fine cauzate de expresiile faciale.

Cel mai des, toxina botulinică se injectează în ridurile dintre sprâncene, ridurile din jurul ochilor (laba gastei), și ridurile orizontale de la nivelul frunții. Injectările cu toxină botulinică se folosesc și pentru corectarea asimetriilor feței și pentru tratarea transpirației excesive (hiperhidroză).

Acest tratament poate fi preventiv, dacă este început în jurul vârstei de 30 de ani. Va împiedica nu numai apariția ridurilor, dar va scădea considerabil șansa de a deveni candidat pentru un lifting facial chirurgical la vârsta de 50 sau 60 de ani.

Cum decurge procedura cu toxină botulinică

Vezi filmulețul alăturat pentru a observa etapele tratamentului.

Ce trebuie să știi?

Cum decurge o ședință de injectare cu toxină botulinică?

În primul rând, injectările cu toxină botulinică reprezintă o procedură medicală și poate fi realizată de către un medic dermatolog sau chirurg, în urma unei consultații.

Procedura de injectare cu toxină botulinică durează între 10-15 minute și deși nu necesită anestezie, este complet nedureroasă. Acele folosite la injectare sunt foarte mici și subțiri, iar disconfortul resimțit de către pacient este minim.

În general, se realizează 4-6 puncte de injectare pentru zona frunții, 3 puncte de injectare pentru ridurile dintre sprâncene și 2-3 puncte de injectare pentru ridurile din jurul ochilor.

Un beneficiu major al injectărilor cu toxină botulinică este faptul că nu necesită timp de recuperare.

Efectele injectărilor vor apărea la 3-5 zile de la procedură și se vor menține pe o perioadă de 4-6 luni.

Contraindicații:
  • persoanele care suferă de afecțiuni ce determina scăderea generală a forței musculare (miastenia gravis)
  • femeile însărcinate sau care alăptează
  • persoanele aflate sub tratament medicamentos anticoagulant sau antiinflamatoriu
Există posibilitatea unor efecte adverse ale injectărilor cu toxină botulinică?

Foarte rar s-au semnalat cazuri de reacții adverse la toxină botulinică, cum ar fi:

  • o slăbiciune temporară a mușchiului
  • roșeață, iritații și tumefierea locului injectării
  • în cazuri rare: gură uscată, dureri de cap, amețeală, greață sau febră

Dacă va confruntați cu vreunul dintre simptomele de mai sus, contactați medicul curant.

Recomandări ÎNAINTE de tratament

N

Informați medicul dacă ai mai avut în trecut injectări cu toxină botulinică

N

Informați medicul dacă Iei aspirină, ibuprofen, medicamente anticoagulante sau pastile penru somn

N

Informați medicul suferiți de boli grave

Recomandări DUPĂ tratament

N

imediat după procedura vei simți o ușoară durere, sângerare redusă și vei observa o ușoară tumefiere și înroșire a zonelor tratate

N

Este interzisă sauna, expunerea la soare și efortul fizic

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

5 + 5 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00