Injectari cu acid hialuronic

Injectări cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță produsă în mod natural de organism, care are rolul de a hidrata fibrele de colagen și elastină și de a reține apă în țesuturi. Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, producția de acid hialuronic scade, iar consecința este apariția ridurilor, laxitatea și deshidratarea pielii.

Acidul hialuronic injectabil este obținut în laborator, este biodegradabil și se prezintă sub forma unui gel transparent, pur, elastic și ușor de modelat, astfel încât să ofere un aspect cât mai natural.

La DermaCare folosim acid hialuronic de înalta calitate, sigur și cu rezultate dovedite, iar procedurile de injectare sunt realizate doar de medici specialiști și acreditați.

Cum decurge o procedură de tratament cu acid hialuronic

Vezi filmulețul alăturat pentru a observa etapele tratamentului.

Ce trebuie să știi?

Inainte de a incepe procedeul de volumizare Buze

BEFORE

Rezultatul voluzarii buzelor cu acid hialuronic

AFTER

Ce pot trata injectările cu acid hialuronic?
Datorită tehnologiei avansate, filler-ele cu acid hialuronic pot fi de mai multe vâscozități, astfel încât să ofere efect natural, în funcție de zona injectată. Injectările cu acid hialuronic pot fi folosite pentru:

 

 • Umplerea ridurilor fine de la nivelul fetei, gâtului și decolteului.
 • Umplerea șanțurilor nazogeniene (între nas și colțurile gurii)
 • Augmentarea buzelor (refacerea conturului pentru a estompa ridurile fumătorului, dar și adăugarea de volum buzelor)
 • Corecția conturului facial (mărirea pomeților, a bărbiei și a volumului lateral al feței, natural și discret, pentru a restabili trăsăturile tinere ale feței)
Cum se desfășoară procedura de injectare cu acid hialuronic?

Înaintea unei proceduri de injectare, la clinica DermaCare beneficiezi de o consultație gratuită în care poți discuta cu medicul curant despre rezultatele pe care vrei să le obții. Medicul îți va propune un protocol de tratament personalizat, astfel încât rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor tale.

Înainte de injectare, medicul îți va aplica pe zona ce urmează a fi tratată o cremă anestezică pe bază de lidocaină, pentru ca procedura să fie confortabilă și lipsită de durere.

În funcție de zona pe care dorești să o tratezi, medicul va alege tipul de acid hialuronic și vâscozitatea corespunzătoare și tipul de ac sau canulă. După îndepărtarea cremei anestezice, medicul începe procedura de injectare, care durează între 10 și 30 de minute.

Care sunt beneficiile injectărilor cu acid hialuronic?
 • Rezultatele sunt imediate, vizibile după injectare
 • Procedura minim-invazivă
 • Efect de lifting facial
 • Nu necesită timp de recuperare
 • Posibilitatea unor efecte secundare este foarte mică
Cât durează rezultatele obținute prin injectarea cu acid hialuronic?
Rezultatele obținute sunt de lungă durată, însă nu permanente, întrucât acidul hialuronic este o substanță resorbabilă. În funcție de vârstă, zona injectării, stilul de viață și activitatea musculară, rezultatele injectărilor pot dura între 6 luni și 1 an. De-a lungul timpului, organismul va absorbi din ce în ce mai puțină substanță, iar efectul injectării se va menține mai mult.
Care pot fi efectele adverse?
Este posibilă apariția edemului, a unor mici vânătăi, a senzației de mâncărime sau de arsura.

Disconfortul este temporar și dispare în decurs de câteva ore.

Recomandări ÎNAINTE de tratament

N

Informați medicul despre alte tratamente laser sau peeling pe care urmează să le faceți.

N

Informați medicul cu privire la orice tratament medicamentos pe care îl urmați

N

Informați medicul cu privire la orice fel de afecțiuni sau boli de care suferiți

Recomandări DUPĂ tratament

N

În primele 48 de ore după procedura evitați Exercițiile fizice

N

În primele 48 de ore după procedura evitați expunerea la soare, solar sau saună

N

În primele 48 de ore după procedura evitați băuturile alcoolice

Pachet Boost

include:
Lei1450
 • 1ml acid hialuronic
 • consultație în valoare de 200 lei
 • 1 tratament la alegere dintre: umplere riduri profunde sau umplere pometi/obraji/contur

Pachet Cearcăne

include:
Lei1400
 • 1ml acid hialuronic
 • consultație în valoare de 200 lei
 • tratament cearcăne

Consultație

Lei200
 • Consultație pentru stabilirea schemei de tratament

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

13 + 2 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00