O dată cu înaintarea în vârstă, nivelul de colagen natural și elastină de la nivelul pielii, tinde să se reducă, ca urmare a pierderii puterii celulelor de a mai produce această componentă. În timp, pielea devine mai uscată, mai subțire și își pierde forța de a se reface de una singură, rezultând astfel nedoritele riduri faciale și pierderea din vigoare a unor zone corporale sau faciale.

Tratarea prin injectarea acidului hialuronic implică înglobarea acestui produs natural în țesutul cutanat, utilizând un ac fin. Acidul hialuronic nu este utilizat doar în medicina estetică, ci este un remediu excelent și în oftalmologie sau reumatologie. Disconfortul creat este unul minim. Intervenția este rapidă, în funcție de obiectivele estetice ce se doresc a fi atinse, durează 30-45 minute. Iar rezultatul favorabil este sesizabil imediat. Nu implică efecte secundare sau reacții adverse.

Este posibilă apariția unor ușoare umflături sau semne în punctele de injectare, însă acestea nu vor persista mai mult de o zi. Acidul hialuronic asigură o piele vizibil întinerită pe o perioadă de 6-12 luni.

Pe lângă atenuarea ridurilor și a liniilor faciale de expresie, injectările cu acid hialuronic oferă cu succes volum și reconturare zonelor ce au pierdut din elasticitate, de exemplu, buze, nas, bărbie, obraji, fese, sâni, coapse și gambe. De asemenea, procedura cu acid hialuronic este o măsură excelentă pentru estomparea cearcănelor.

Injectările cu acid hialuronic sunt o soluție simplă pentru a-i reda pielii tinerețea și strălucirea.

Listă de prețuri

Tratament cearcăne1400 lei/1ml
Consultație150 lei
PROCEDURI CU ACID HIALURONIC
Contur buze1300 lei/1ml
Volum buze1300 lei/1ml
Umplere riduri fine1300 lei/1ml
Umplere riduri nazogeniene1300 lei/1ml
Umplere riduri profunde1450 lei/1ml
Umplere pomeți/obraji/contur1450 lei/1ml