Împachetările corporale – izvor de hidratare pentru pielea afectată de soare

Orice femeie își dorește o piele perfect bronzată vara și, uneori, uităm că bronzul vine la pachet cu niște consecințe – cu cât stăm mai mult la soare cu atât pielea devine mai deshidratată, capătă pete maronii și se ridează. Cu alte cuvinte, fiecare minut petrecut în soare cauzează pielii îmbătrânirea prematură.

 

În urma unei expuneri prelungite la soare nu numai tenul are de suferit, ci și pielea corpului.

Orice femeie își dorește o piele perfect bronzată vara și, uneori, uităm că bronzul vine la pachet cu niște consecințe – cu cât stăm mai mult la soare cu atât pielea devine mai deshidratată, capătă pete maronii și se ridează. Cu alte cuvinte, fiecare minut petrecut în soare cauzează pielii îmbătrânirea prematură.

De aceea, speciallistii DermaCare recomandă o bronzare controlată însemnând utilizarea unei loțiuni cu factor de protecție înalt și evitarea expunerii la soare în orele critice.

Un alt lucru pe care îl puteți face pentru a evita îmbătrânirea prematură a pielii corpului dumnevoastră este o vizită la o clinică sau un salon de înfrumusețare pentru câteva ședințe de împachetări corporale.

Ce sunt împachetările corporale?

Dacă va gândiți că o împachetare este asemănătoare cu cea văzută la mumiile egiptene, nu sunteți departe de adevăr, pentru că în timpul unei ședințe, corpul dumneavoastră va fi acoperit de o masca cu ingredient special și bandaje sau o pătură termică.

Mai exact, orice ședința de împachetare corporală începe printr-un peeling corporal, care are rolul de a exfolia stratul superior al pielii, care de cele mai multe ori este deteriorat în urmă expunerii la soare. Exfoliind stratul de celule moarte de la suprafață, vom permite că, ulterior, substanțele hrănitoare aplicate să fie mai ușor absorbite de piele.

După exfoliere, pe piele se aplică serumuri și mășți din ingrediente pe care de cele mai multe ori v-ați fi gândit că le puteți găși doar în bucătărie – cafea, ciocolată, miere, lapte, extracte de struguri, dar și vitamine, minerale și săruri.

Pentru o hidratare intensă și regenerare a pielii după expunerea la soare, specialiștii DermaCare recomandă împachetările T-Shock

Ce sunt împachetările T-Shock?

Împachetările T-Shock sunt un tratament de remodelare corporală complex și extrem de eficient, care dovedește rezultate spectaculoase în cazul persoanelor care se confruntă cu o laxitate a pielii, deshidratare, celulita edematoasa și chiar circulație periferică deficitară.

Succesul tratamentului T-Shock se sprijină pe acțiunea benefică a extractelor din 31 de plante medicinale, săruri și magneziu ce îl compun.

Cele 31 de ingrediente naturale contribuie cu succes la determinarea multitudinii de acțiuni benefice ale acestei proceduri – de hidratare, diuretice, de drenare, detoxifiere, lipolitice, antioxidante, termogenice și tonifiante.

Împachetările corporale pot fi folosită și în protocoale de tratament combinate, acestea potentând rezultatele tratamentelor corporale.

O hidratare a pielii după expunerea prelungită la soare nu numai că va preveni îmbătrânirea pielii, dar te va ajuta si sa-ți menții bronzul pentru o mai lungă perioada de timp.

 

 

 

Imaginea ta contează!

ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

DERMATOLOGIE

Dr. Irina Cudritchi
Luni: 15.30 – 20.00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00

Dr. Irina Cudritchi
Luni: 15.30 – 20.00