Clinica dermacare ofera tratamente prin impachetari corporale sau tratament anticelulitic

Împachetări Corporale

Vite Vitality by Bruno Vassari

Tratamentul corporal Vite Vitality este un puternic tratament anticelulitic și de fermitate.

Procedura se realizează în trei pași:

 1. Se aplică peeling-ul corporal Vino Caldo cu efect de autoincalzire. Peeling-ul Vino Caldo este un exfoliant pe bază de pulpă și extract de struguri. Pulpa de strugure este cea responsabilă pentru exfolierea de la nivelul pielii, În timp ce extrasul de struguri și proprietățile sale anti-oxidante sunt cele care aduc pielii beneficii de anti-Îmbătrânire.

Peeling-ul se lasă să acționeze câteva minute și apoi se șterge cu prosoape umede și calde.

 1. Se aplică serum-ul prin mișcări ușoare de masaj. Serum di Vino este un concentrat anti-celulitic care are în compoziția sa 5 substanțe active ce acționează pentru a readuce fermitatea inițială a țesuturilor și pentru a evita apariția sau pentru a diminua “pielea de portocală” deja existentă.
 2. Se aplică masca Miracolo diVino care este o mască pe bază de acizi alginici, cu efect anticelulitic și de reducere a țesutului adipos. În afară de efectele benefice ale algelor, conține extras de struguri, având efect de reducere și anti-Îmbătrânire.

Toscana Treatment by Bruno Vassari

Toscana Treatment este un tratament specific pentru persoanele cu celulită compactă și dură. Această celulită are o consistentă aspră, deranjantă la atingere, cu noduli care fac epiderma să fie aspră.

Procedura se realizează în patru pași:

 1. Se aplică peeling-ul „Îl sale e l’uva” care va exfolia pielea, o va curata în pronfunzime și va permite substanțelor aplicate ulterior să fie absorbite mai bine.
 2. Se efectuează masajul anticelulitic cu ajutorul „Cocktail di alghe e uva”. Acesta este un produs cu proprietăți puternic remineralizante care va pregăti pielea, ajutând penetrarea substanțelor active din tratamentul care va fi aplicat ulterior.
 3. Se aplică masca „Cataplasmă di bacco”care funcționează asupra celulitei edematoase, care este cea mai dureroasă și este corelată cu probleme limfatice și circulatorii. Pacienta va sta cu masca și învelită în pătura termică pentru 20 de minute.
 4. După îndepărtarea măștii, procedura se va finaliza cu un masaj ușor cu o cremă hidratantă cu efect anti-celulitic „Uva Slim”

Vitis Treatment by Bruno Vassari

Vitis Treatment este un tratament corporal specific pentru celulită asociată cu retenția de apă. Este un tratament de slabit, drenare și antioxidant datorită conținutului ridicat de alge marine și polifenoli.

Procedura se realizează în patru pași:

 1. Se aplică peeling-ul „Îl sale e l’uva” care va exfolia pielea, o va curată în pronfunzime și va permite substanțelor aplicate ulterior să fie absorbite mai bine.
 2. Se efectuează un masaj ușor cu ajutorul „Cocktail di alghe e uva”. Acesta este un produs cu proprietăți puternic remineralizante care va pregăti pielea, ajutând penetrarea substanțelor active din tratamentul care va fi aplicat ulterior.
 3. După terminarea masajului se va aplică gelul „Vigna del Măr” după care pacientul va fi înfășurat într-unfilm osmotic sau cu film de infasurare și vas ta în pătură termică timp de 20-30 de minute.
 4. Gelul se îndepărtează cu o mănușă umedă și caldă, iar ulterior este aplicată crema de masaj „Uvaslim”. Această crema este îmbogățită cu polifenoli din struguri și are activitate anti-oxidantă, anti-celulitica și de slăbire intensivă datorată derivatului organic iodurat „cellutrat”.

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

14 + 10 =

Ce spun clienții

“Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene. Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici. Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.“

 

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

“Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile. Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!”

 

Ana Maria Gamote

23 ani

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00