Tratamentele corporale oferite de DermaCare Clinique au la bază tehnologia Bruno Vassari, terapii cu efect de ”topire” a grăsimii și cu un puternic efect anticelulitic și anti-îmbătrânire grație beneficiilor oferite de extractele de alge marine și polifenolilor de struguri.

Datorită concentrației ridicate de proteine, vitamine, minerale și oligoelemente, efectele algelor marine sunt recunoscute. Adăugând una dintre cele mai recente descoperiri – vinoterapia – cu beneficiile sale extraordinare datorate polifenolilor din struguri, linia de tratamente corporale oferită în cadrul DermaCare Clinique garantează succesul.

Pentru tonifierea, remodelarea și acțiunea anticelulitică, tratamentul corporal Vite Vitality by Bruno Vassari se dovedește un bun aliat. Această terapie contribuie semnificativ în lupta împotriva celulitei și a topirii țesutului adipos prin ingredientele sale revoluționare: peeling-ul cu efect de autoîncălzire, serul intensiv și masca plastifiantă bazată pe extract de struguri. În acest tratament, beneficiile terapeutice întâlnesc și relaxarea totală.

Pentru tratarea celulitei asociate cu retenția de apă, împachetarea corporală Vitis Treatment oferă rezultate excepționale. Datorită conținutului ridicat de alge marine și polifenoli, acest tratament are un puternic efect de drenare, cu o activitate anti-oxidantă, anti-celulitică și de slăbire intensivă.

Toscana Treatment reprezintă soluția pentru celulita compactă și dură. Acest tratament de împachetare are efecte spectaculoase asupra celulitei cu o consistență aspră la atingere.

 

Listă de prețuri

Toscana Treatment, tratament recomandat pentru celulita dură și compactă80 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Vite Vitality, tratament de remodelare corporală, cu efect anticelulitic și fermitate80 lei/ședințăCUMPĂRĂ 
Vitis Treatment, tratament recomandat în caz de celulită cu retenție de apă80 lei/ședințăCUMPĂRĂ 

Prețurile includ TVA.
Consultațiile sunt gratuite.