Un complex de succes format din 31 de ingrediente naturale

Un tratament complex și extrem de eficient pentru corp, împachetarea T-Shock are la bază o formulă unică de ingrediente 100% naturale.

Succesul tratamentului T-Shock se sprijină pe acțiunea benefică a extractelor din 31 de plante medicinale, săruri și magneziu ce îl compun.

Cele 31 de ingrediente naturale contribuie cu succes la determinarea multitudinii de acțiuni benefice ale acestei proceduri – diuretice, de drenare, detoxifiere, lipolitice, antioxidante, termogenice și tonifiante, astfel:

  • în timpul tratamentului, dar și după, este amplificată diureza, indiferent de nivelul de hidratare a organismului;
  • prin drenare, tratamentul T-Shock contribuie la eliminarea toxinelor lichide localizate în zonele afectate de celulită și ajută la o mai bună circulație limfatică;
  • neutralizarea toxinelor și eliminarea lor prin piele se realizează prin acțiunea de detoxifiere;
  • ingredienții activi naturali ai procedurii T-Shock au și un puternic efect lipolitic, cu o reducere vizibilă a țesutului adipos;
  • extractele naturale au puterea de a mări din interior căldura corpului și de a asigura acțiunea termogenică;
  • bariera naturală de protecție a pielii este consolidată prin acțiunea antioxidantă. Procedura T-Shock protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi;
  • în urma împachetării corporale T-Shock, pielea devine mai fermă și mai bine hidratată. Extractele naturale asigură acțiunea tonifiantă prin amplificarea elasticității țesuturilor.

Acest tratament dovedește rezultate spectaculoase în cazul persoanelor cu o masă corporală mai mare decât înălțimea, celor cu celulită edematoasă, celor cu circulație periferică deficitară, dar și celor care se confruntă cu lipsa fermității pielii, inclusiv la nivelul sânilor.

Procedura T-Shock se poate realiza de 2 ori pe lună, la un interval de 2 săptămâni, și permite combinarea cu alte terapii. Rapiditatea și eficiența în eliminarea grăsimilor, lichidelor și toxinelor îi sunt recunoscute, contribuind cu succes la îmbunătățirea rezultatelor terapiilor complementare.

 

Listă de prețuri

Preț320 lei/ședințăCUMPĂRĂ 

Prețul include TVA.
Consultațiile sunt gratuite.