Epilare Progresiv Definitivă cu Laser

Epilarea definitivă cu laser este o metodă sigură și eficientă de a elimina părul nedorit, din orice zonă a corpului.

Epilarea cu laser este definitivă deoarece tehnologia folosită presupune distrugerea rădăcinii foliculului pilos, fără posibilitate de regenerare.

Clinica dermacare iti ofera procedee de epilare definitiva cu laser.

Ce trebuie să știi?

Epilare definitiva cu laser de ultima generatie care functioneaza pe principiul fototermolizei selective.
Clinica noastra iti ofera sedinte de epilare definitiva cu Laser de ultima tehnologie.
Ce tehnologie de epilare definitiva folosim la DermaCare?

Ședințele de epilare definitivă din cadrul Clinicii DermaCare se realizează cu ajutorul laserului Flash X-Press – un laser diodă de ultimă generație care funcționează pe principiul fototermolizei selective. Aparatul Flash X-Press emite o rază laser cu o lungime de undă de 808nm concentrată pe zona tratată. Raza laser este absorbită de melanină, pigmentul care dă culoarea firului de păr, distrugând astfel rădăcina firului de păr, la temperaturi foarte mari, fără a leza în vreun fel țesutul înconjurător.

Spre deosebire de alte metode de epilare, cum ar fi epilarea cu IPL sau epilarea cu SPL, epilarea cu laser diodă funcționează fără riscuri și fără durere, pe orice tip de piele, chiar și pe cea bronzată.

Care sunt beneficiile epilării definitive cu laser diodă?
  • Se poate realiza chiar și vara, pe pielea bronzată, și nu impune restricții în ceea ce privește expunerea la soare înainte/după procedură;
  • Foliculii piloși sunt distruși în proporție de 70% încă de la primele ședințe, fără posibilitatea ca aceștia să se regenereze;
  • Elimină foliculita și firele de păr crescute sub piele, încă de la prima ședința;
  • Poate fi tratata orice zonă a corpului, chiar și cele delicate, cum ar fi axila, zona inghinală sau mustața.
Cum se desfășoară o ședință de epilare definitiva în clinica DermaCare?

Ședința de epilare cu laserul diodă Flash X-Press este rapidă și total nedureroasă, durata medie a unui tratament fiind între 10 minute, în zona axilei, și 60 de minute, dacă vorbim de zona completă a picioarelor.

Terapeutul va curăța zona ce urmează a fi tratată și va acoperi nevii pigmentari (alunițele) cu un creion dermatograf de culoare albă, pentru a evita ca lumina emisă de laser să fie absorbită de pigmentul existent în acestea.

Aparatul se setează în funcție de fototipul cutanat al pacientului și felul firului de păr.

Se acoperă zona tratată cu un strat generos de gel ecograf, care are rolul de a conduce energia laser în țesut. Începe procedura propriu-zisă. Terapeutul distribuie impulsurile laser pe întreaga zonă, fără a fi necesare suprapuneri.

Ce se întâmplă după o ședință de epilare definitivă laser?

După un tratament cu laser diodă pielea poate suferi mici iritații și o ușoară înroșire, simptome asemănătoare cu cele de după epilarea cu ceară. Acestea pot dispărea după 1-3 ore sau pot persista până la 72 ore, în cazul pielii reactive.

În ziua în care s-a efectuat tratamentul este interzisă expunerea la soare sau solar, dușurile fierbinți și sauna.

Cate ședințe de epilare definitiva sunt necesare?

În medie, recomandăm efectuarea a 6-8 ședințe pentru rezultate optime, în funcție de tipul de piele al pacientului, statusul hormonal și zona tratată.

Primele 3 ședințe de epilare definitivă se realizează la un interval de o lună, iar celelalte la o distanță de 22-28 zile.

Rezultatele epilării definitive cu laser vor fi vizibile încă de la prima ședință. Firele de păr din zona tratată vor crește ca de obicei, dar după 10-14 zile acestea vor urma să cadă.

Contraindicații:
  • Sarcina și alăptarea;
  • Afecțiuni și boli ale pielii grave.

Recomandări ÎNAINTE de tratament

N

Este interzisă expunerea la soare sau solar cu cel puțin 3 zile înaintea procedurii.

N

Este interzisă folosirea cremelor autobronzante înainte de tratament.

N

Nu este recomandată folosirea metodelor de epilare prin smulgere (epilarea cu ceară, epilatorul) cu cel puțin 2-4 săptămâni înaintea tratamentului.

N

Se recomandă folosirea lamei de ras înaintea efectuării procedurii.

Recomandări DUPĂ tratament

N

Este interzisă expunerea la soare 3 zile după ședința de epilare definitivă.

N

Se recomandă folosirea unei creme hidratante pe zonele tratate.

N

Se recomandă doar epilarea cu ajutorul lamei de ras între ședințele de epilare definitive.

Perciuni/Barbă/Pomeți/Mustață95 lei/ședință
Epilat lung560 lei/ședință
Epilat scurt (include genunchiul)320 lei/ședință
Inghinal Linia Bikini130 lei/ședință
Inghinal total225 lei/ședință
Fese225 lei/ședință
Interfesier105 lei/ședință
Laba piciorului (ambele)90 lei/ședință
Axial150 lei/ședință
Brațe455 lei/ședință
Brațe 1/2275 lei/ședință
Mâini95 lei/ședință
Ceafă/Umeri/Omoplați130 lei/ședință
Abdomen/Pectoral integral210 lei/ședință
Perciuni/Barbă/Pomeți/Mustață115 lei/ședință
Epilat lung650 lei/ședință
Epilat scurt (include genunchiul)380 lei/ședință
Inghinal Linia Bikini
Inghinal total
Fese
Interfesier
Laba piciorului (ambele)115 lei/ședință
Axial175 lei/ședință
Brațe550 lei/ședință
Brațe 1/2330 lei/ședință
Mâini120 lei/ședință
Ceafă/Umeri/Omoplați165 lei/ședință
Abdomen/Pectoral integral280 lei/ședință

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

5 + 11 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00