Diminuare Celulită și Slăbire Localizată

La Clinica DermaCare găsești cele mai noi tehnici de terapie corporală cu aparatură pentru ca tu să te simți fresh și să atingi potențialul maxim de frumusețe naturală.

Clinica dermacare iti ofera trament pentru remodelare corporala Body Farm by eximia.

Body Farm by Eximia

Dermacare iti ofera cel mai nou tratament pentru remodelare corporala prin radiofrecventa bipolara.

Radio-frecvență Bipolară

Cel mai nou tratament pentru remodelare corporala cu efecte imediate "Body Farm by Eximia".

Body Farm by Eximia

Body Farm by Eximia este un tratament de ultimă generație pentru remodelare corporală completă, care înlocuiește cu succes intervențiile chirurgicale.

Cu ajutorul a 5 tehnologii ultra-performante, care acționează într-o sinergie asupra zonelor tratate, Body Farm by Eximia este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice și are efect de slăbire în centimetri, încă de la prima ședința.

Cum funcționează Body Farm by Eximia?

Conceptul Body Farm revoluționează tehnicile de remodelare corporală și crește eficiența tratamentelor de slăbit, datorită tehnologiilor avansate și complet non-invazive pe care le folosește.

Echipamentul ultilizeaza 2 aplicatori: Laserporatia și Endoradiomag.

Laserporatia combină energia laser cu impulsuri de multiporație. Energia laser distruge prin încălzire țesutul adipos, având un efect asemănător lipolizei. Celulele de țesut adipos își micșorează considerabil volumul, urmând ca mai apoi să fie eliminate de către organism prin limfă.

Totodată, căldura emisă de energia laser stimulează fibroblastele pentru a produce mai mult colagen și elastină, eliminând astfel celulita și aspectul de coajă de portocală.

Multiporația are rolul de a livra în dermul profund, prin infuzie, ingredienti activi specifici, care să ajute întreg procesul de eliminare a grăsimii.

Endoradiomag este o tehnologie patentată ce combină vacuumul endermologic cu radiofrecvență monopolară și magnetoterapia.

Cele trei tehnologii acționează simultan pe zona tratată și activează circulația sangvină, oxigenează țesuturile, elimină toxinele și stimulează producția de colagen și elastină. Va rezulta eliminarea celulitei, tonifierea musculaturii și îmbunătățirea calității pielii.

În plus, Body Farm by Eximia are și un aplicator de microdermoabraziune cu disc de diamant, care îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, ameliorează aspectul vergeturilor și regenerează pielea.

Care sunt beneficiile tratamentului cu BodyFarm by Eximia?

 • Slăbire rapidă în centimetri;
 • Elimina celulita în orice stadiu;
 • Elimină toxinele din organism;
 • Tonifiază pielea și îi tratează laxitatea;
 • Rezultate vizibile încă de la prima ședință;
 • Tratament rapid și non-invaziv;
 • Nu necesită perioadă de recuperare.

Ce zone se pot trata cu BodyFarm by Eximia?

 • Abdomen;
 • Coapse față/spate;
 • Fese;
 • Flancuri;
 • Brațe;
 • Zona genunchilor.

Câte ședințe sunt necesare pentru a obține rezultate optime?

Specialiștii DermaCare recomandă, în general, 12 ședințe efectuate cu o frecvența de 2-3 pe săptămână, însă, în funcție de problemele fiecărui pacient, protocolul de tratament se poate adapta.

Contraindicații:

 • Sarcina și alăptarea;
 • Boli de piele grave;
 • Probleme de natură oncologică.

Cum decurge o procedură Body Farm by Eximia

 

Vizionează clipul alăturat pentru a descoperi pașii tratamentului.

Radiofrecventa Bipolara este cea mai noua tehnlogie folosita pentru remodelare corporala.

Radiofrecvență bipolară

Radiofrecvența bipolară este una dintre cele mai noi tehnologii folosite cu succes în remodelarea corporală, fiind o varianta nechirurgicală de eliminare a țesutului adipos nedorit și de combatere a efectelor de îmbătrânire a pielii. Radiofrecvența este, de asemenea, unul dintre cele mai eficiente și rapide tratamente anticelulitice. Radiofrecvența corporală poate trata laxitatea pielii, celulita, dar și țesutul adipos localizat

Cum funcționează radiofrecvența bipolară?

Tratamentul corporal cu radiofrecvență se bazează pe capacitatea undelor electromagnetice, de anumite frecvente și intensități, de a genera energie și induce încălzirea anumitor structuri moleculare din țesuturile dermice și sub-dermice.

Această căldură emisă de energia de radiofrecvență are rolul de a determina o contracție imediată a fibrelor de colagen, care se micșorează, și astfel, straturile de grăsime din profunzime sunt remodelate, fără că epiderma să fie afectată. Totodată, căldură generată de radiofrecvență accelerează activitatea fibroblastelor, determinându-le să producă fibre noi de colagen și elastină.

Cel mai important beneficiu al acestui tratament este că rezultatele sunt imediate și de lungă durată. Efectul creat este de întindere a pielii, de îmbunătățire a tonusului muscular și de eliminare a celulitei și a depozitelor de grăsime.

Tratamentul este complet non-invaziv și nedureros. Deși căldură emisă de undele de radiofrecvență poate ajunge chiar și până la 41 grade Celsius, acest proces are loc în straturile profunde ale pielii, astfel că durerea nu este resimțită.

Cum decurge o ședință de radiofrecvență bipolară?

Ședințele de radiofrecvență bipolară sunt deseori descrise de client că fiind extrem de relaxante. Asta pentru că terapeutul efectuează cu ajutorul manipulului ce emite unde de radiofrecvență mișcări circulare pe zona tratată.

Pacientul simte o ușoară senzație de căldură, foarte plăcută, iar întreagă procedură este asemănătoare unui masaj de relaxare.

O ședința de radiofrecvență poate dura între 20 și 40 de minute, în funcție de zona tratată.

Ce tratează radiofrecvență bipolară?

 • Laxitatea cutanată;
 • Celulita în toate gradele, chiar și 3 sau 4;
 • Depunerile localizate de grăsime;
 • Vergeturile.

Ce zone pot fi tratate cu radiofrecvență bipolară?

 • Abdomen;
 • Coapse față/spate;
 • Fese;
 • Genunchi;
 • Gambe;
 • Brațe;
 • Flancuri;
 • Bărbie dublă.

Care sunt beneficiile tratamentului cu radiofrecvență?

 • Eliminarea celulitei, indiferent de grad;
 • Distrugerea grăsimii localizate;
 • Tonifierea pielii și a musculaturii;
 • Estomparea vergeturilor.

Câte ședințe de radiofrecvență bipolară sunt necesare pentru rezultate optime?

În funcție de rezultatele dorite, specialiștii DermaCare vă pot recomanda între 6 și 10 ședințe, efectuate o dată sau de două ori pe săptămână.

Contraindicații:

 • Sarcina și alăptarea;
 • Boli de piele grave;
 • Afecțiuni de natură oncologică.

Beneficiile Dermacare

N

Garanția Rezultatelor

Medicii noștri au experiență dovedită în efectuarea procedurilor și iți pot oferi recomandări personalizate pentru alegerea tratamentului potrivit pielii tale.

N

Aparatură Ultramodernă

Cabinetele DermaCare Clinique sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, ce îți asigură rezultate rapide, în condiții de maximă siguranță.

N

Produse Profesionale

În cadrul tratamentelor DermaCare Clinique sunt folosite produse profesionale exclusiviste, din gama Bruno Vassari si Nora Bode, o nouă frontieră în îngijirea pielii.

N

Prețuri Avantajoase

Clinica noastră vă oferă maximul de valoare pentru prețul stabilit. Nu facem niciun compromis la calitate. Clienții DermaCare Clinique beneficiază de avantaje speciale.

N

Tratament VIP

Tu ești în centrul atenției noastre. Vom avea grijă sa arăți și să te simți așa cum meriți. În plus, în calitate de client vei fi partea unui grup select.

N

Spațiu Elegant

La DermaCare Clinique ai parte de o experiență unică, într-un spatiu cu facilități moderne și design interior de excepție. În centrul Bucurestiului, lângă Hotelul Marriott.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

12 + 2 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00