Dermatologie și Dermatoscopie Digitală

Clinica DermaCare este un centru de dermatologie completă, echipat cu un sistem digital avansat de analiză dermatologică, care permite cartografierea întregului corp, pentru depistarea timpurie a cancerului de piele, dar și a altor afecțiuni. 

În mâna unor medici dermatologi cu experiență în aria patologiei, dermatoscopul computerizat se dovedește a fi un instrument extrem de complex, care poate determina evoluția timpurie a nevilor pigmentari sau a alunițelor.

Dermatologie si Dermatoscopie Digitala

Ce trebuie să știi?

Dermatoscopie
Dermatologie Bucuresti
Ce este dermatoscopia digitală?

Dermatoscopia digitală este cea mai eficientă metodă de monitorizare și diagnosticare a leziunilor cutanate folosită pentru a crește acuratețea diagnosticului dermatologic.

Dermatoscopia computerizată permite identificarea afecțiunilor, oferind posibilitatea pacienților de a le fi examinată cu acuratețe pielea, pe întreaga suprafață a corpului, calculând automat scorul de malignitate, la orice zoom.

Harta dermatoscopică realizată astfel, rămâne stocată în memoria computerului și îi permite medicului să facă o comparație între imaginile vechi și imaginile noi ale leziunilor depistate, efectuate la distanță de timp de câteva luni. Acest procedeu permite vizualizarea și analiza alunițelor de pe piele prin mărire optică, de până la 200 de ori, indiferent de dimensiunea lor. Zona de investigat este iluminată cu LED-uri multicolore ce redau lumina similară celei naturale.

Software-ul performant al echipamentului DermaCare Clinique permite scanarea rapidă a corpului, prin preluarea imaginilor la rezoluție înalta, cu o analiză microscopică precisă asupra oricărei leziuni cutanate. De asemenea, deține o funcție versatilă de export de date, oferind astfel accesul pacienților la imaginile preluate.

Cum funcționează dermatoscopia digitală?

Camera foto performantă a echipamentului este setată pentru imagini standardizate și are integrat un sistem de dermatoscopie digital care urmează un tipar. Pacientul este fotografiat din cap până în picioare, din mai multe unghiuri. Camera foto profesională fotografiază zona afectată și stochează pozele automat în memoria calculatorului pentru a fi analizate apoi de medicul dermatolog, pentru a determina dacă prezintă vreun risc de îmbolnăvire sau nu.

Când ar trebui să apelez la o dermatoscopie digitală?

Medicii DermaCare Clinique recomandă efectuarea unei dermatoscopii digitale anual, în special persoanelor cu ten deschis și multe alunițe pe piele. Alunițele sunt cele mai obișnuite afecțiuni la nivelul pielii. Ele pot fi ereditare sau dobândite și nu prezintă niciun pericol la adresa sănătății pielii dacă, în urmă vătămării prin zgâriere sau rupere, revin la caracteristicile inițiale într-un timp scurt. Cu toate acestea, cele mai agresive tumori maligne la nivelul pielii se datorează lor. Din acest motiv, se impune cartografierea alunițelor pe întreagă suprafață a corpului și analiza lor periodică, având astfel posibilitatea de a interveni încă din faza incipientă în cazul modificării structurii și culorii lor.

Tu ești în centrul atenției noastre

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

Sau sună-ne direct — 0722 665 704

9 + 11 =

Ce spun clienții

Ana maria gamote

Mă numesc Ana Maria Gamote, am 23 de ani și recomand serviciile și tratamentele oferite de DermaCare Clinique cu mare încredere. Fiecare plan de tratament a fost gândit și adaptat nevoilor mele, cu rezultate scontate, lucru care m-a făcut să revin în ultimii 3 ani pentru a încerca cât mai multe din procedurile disponibile.

Le mulțumesc doamnelor doctor, cât și Cristinei Zamfirescu pentru grijă și profesionalism. M-au convins că merit mai mult și mi-au și dovedit!

Ana Maria Gamote

23 ani

Diana Mischie

Mi-am dorit sa testez tehnica PRP in urma rezultatelor vizibile de imbunatatire si intinerire a tenului celei mai bune prietene.

Clinica mi-a fost recomandata tot de ea si intr-adevar standardele de calitate atat ale personalului cat si a produselor folosite, m-au facut sa revin doar aici.

Teama de ace si complicatii au fost cu succes combatute de atitudinea si profesionalismul aratat cu fiecare pas facut, iar rezultatele au fost mult peste asteptarile initiale.

Diana Mischie

37 ani, a facut terapia vampir si fire coreene

Camelia Vasile

Am descoperit clinica DermaCare anul trecut, în momentul în care am decis să încerc epilarea definitivă cu laser. Un punct forțe în alegerea mea a fost faptul că pagina web este foarte bine documentată, astfel încât știam cât de cât ce presupune procedura înainte să ajung la clinică.

Clinica arată impecabil, totul strălucește, inclusiv personalul care te întâmpină mereu cu zâmbetul pe buze . Întotdeauna m-am simțit bine primită și acest lucru este important în momentul în care pornesti o colaborare de lungă durată.

Dna. Cristina Zamfirescu este terapeutul care m-a ajutat să înțeleg procedura, explicându-mi, cu răbdare, tot ceea ce presupune, inclusiv parametrii folosiți de aparat în fiecare stadiu al tratamentului meu.

Recomand cu mult drag, iar eu am să revin de fiecare dată cu multă plăcere!

Camelia Vasile

31 ani

Elena Stanoiu

Un surâs cald și mâini delicate sunt întotdeauna un inceput ideal în orice tratament cosmetic. Dincolo de tehnologie, ceea ce rămâne este relația interumană, dedicarea și grija pentru confortul  femeii de astăzi, care este obosită de timp, vremuri și griji.

Elena Stănoiu 

Laura Nanu

Când vine vorba de cosmetic lucrurile devin serioase, dar și complicate, pentru că este vorba de aspectul tău și o alegere greșită te poate costa enorm mai târziu.

Am primit recomandare să merg la DermaCare Clinique. Am mers la ei și mi-a plăcut. Mi-a plăcut abordarea și personalul foarte bine pregătit. Tehnologia pe care o au în clinică îi ajută, de asemenea. A fost o alegere extrem de bună, o clinică cu personal calificat, amabil și profesionist.  Semnez și susțin cele afirmate. Și le mulțumesc celor care au grijă de mine, de pielea și de corpul meu.

Laura Nanu

 

Maria Dobrescu

Mii de mulțumiri! Îmi place foarte mult cum arată tenul meu după cea de-a treia ședința de terapie cu plasmă îmbogățită PRP, făcută în urmă cu o săptămâna. În sfârșit am scăpat de problema iritațiilor tenului meu. Nu am nici cel mai mic disconfort în urma injectărilor, nici măcar un hematom.

Recunosc că am fost puțin îngrijorată de posibila apariție a hematoamelor, deoarece sunt inestetice, mai ales că Dr. Cudritchi m-a atenționat de fiecare dată atât asupra avantajelor, cât și a dezavantajelor și a riscurilor fiecărei procedure în parte.

La fel de mulțumită sunt și in cazul injectărilor pentru barbie dublă, iar rezultatul final al injectărilor de volumizare a pomeților și a buzelor cu acid hialuronic…îl ador! Vă mulțumesc pentru atmosfera primitoare și personalul amabil și aștept cu nerăbdare luna viitoare când voi reveni pentru prima mea ședința de mezoterapie facială.

Maria Dobrescu 

 

Miky

Sunt Miky, am 19 ani și vă recomand să vizitați clinica DermaCare și să apelați cu încredere la epilarea definitivă laser diode pentru a scăpa de epilarea lunară cu ceară, de chinul lamei sau al aparatului.

Într-un ambient liniștit și relaxant veți fi întâmpinați de specialiștii clinicii.

Miky

19 ani

 

Nicoleta Apostol

Din cauza faptului că am o piele mai sensibilă și pentru a scăpa de  stresul și grija epilatului, m-am hotărât să fac epilare definitivă.  Am ajuns la DermaCare Clinique la recomandarea unei  unei prietene.

Am avut plăcerea să lucrez cu Cristina Zamfirescu, care pe lângă faptul că este un bun specialist, este și un om deosebit, care îți transmite o căldură aparte și te face să te simți confortabil pe perioada ședințelor.

Felicitări pentru investiția în aparatură și serviciile ultramoderne, dar și pentru alegerea unui personal de calitate. Recomand cu drag DermaCare Clinique!

Nicoleta Apostol

34 ani

 

Simina Ticalau

Mă numesc  Simina Țăcălău, am 21 de ani și urmez procedura de epilare definitivă cu laser din cadrul clinicii DermaCare.

Încă de la primul contact cu această clinică am fost atrasă de designul acestei locații, atenția acordată detaliilor și nu în ultimul rând de dotarea cu aparatură de ultima generație.

Doresc să menționez și faptul că terapeuta pe care o întâlnesc la fiecare ședință de epilare este foarte amabilă și prietenoasă . Recomand cu încredere clinica DermaCare!

Simina Țăcălău

21 de ani

 

Clinica DermaCare Bucuresti
Imaginea ta contează!
ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

Sâmbătă: În funcție de programări

DERMATOLOGIE

Dr. Irina Cudritchi
Luni: 15.30 – 20.00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00

Dr. Irina Cudritchi
Luni: 15.30 – 20.00