Consultații dermatologice și investigații cu dermatoscop computerizat

 

În cadrul DermaCare Clinique, oferim consultații dermatologice și examinarea pielii în profunzime având la bază un sistem computerizat de ultimă generație ce permite identificarea timpurie a incidențelor cu risc malign.

Dermatoscopia computerizată permite identificarea afecțiunilor, oferind posibilitatea pacienților de a le fi examinată cu acuratețe pielea, pe întreaga suprafață a corpului, calculând automat scorul de malignitate la orice zoom.

Indiferent de tipul leziunilor cutanate sesizate, echipamentul nostru medical permite realizarea unei hărți complete a corpului, automat și în cele mai mici detalii, cu detectarea instantanee a modificărilor înregistrate între două investigații succesive. Acest procedeu permite vizualizarea și analiza alunițelor prin mărire optică (zoom 200x), indiferent de dimensiunea lor. Zona de investigat este iluminată cu LED-uri multicolore ce redau lumina similară celei naturale.

În plus, dermatoscopul DermaCare Clinique semnalează instant afecțiunile patologice, inclusiv pe imagini puse la dispoziție de către pacient.

Software-ul performant al echipamentului DermaCare Clinique permite scanarea rapidă a corpului, prin preluarea imaginilor la rezoluție înaltă, cu o analiză microscopică precisă asupra oricărei leziuni cutanate. De asemenea, deține o funcție versatilă de export de date, oferind astfel accesul pacienților la imaginile preluate.

 

Investigațiile cu dermatoscopul computerizat deținut de centrul nostru au rolul de a prezenta cu precizie stadiul afecțiunii cutanate și de a evita inutilele intervenții chirurgicale.

Alunițele sunt cele mai obișnuite afecțiuni la nivelul pielii. Ele pot fi ereditare sau dobândite și nu prezintă niciun pericol la adresa sănătății pielii dacă, în urma vătămării prin zgâriere sau rupere, revin la caracteristicile inițiale într-un timp scurt. Cu toate acestea, cele mai agresive tumori maligne la nivelul pielii se datorează lor. Din acest motiv, se impune cartografierea alunițelor pe întreaga suprafață a corpului și analiza lor periodică, având astfel posibilitatea de a interveni încă din faza incipientă în cazul modificării structurii și culorii lor.

Împreună putem preveni posibilele stări patologice la nivelul pielii tale.

 

Listă de prețuri

Dermatoscopie digitală full body550 lei
Consultație dermatologică150 lei
Consultație dermatologică post intervenție100 lei
Dermatoscopie - o leziune50 lei
Dermatoscopie
până în 5 leziuni200 lei
între 6-10 leziuni250 lei
între 11-20 leziuni350 lei