Ce este rejuvenarea facială și când ai nevoie de ea

 

Progresele din medicina estetică ne îndeamnă să nu ne temem de îmbătrânire, pentru că știm că putem îmbătrâni frumos și că este perfect în regulă să ne dorim să ne păstrăm aspectul tineresc și strălucitor pentru cât mai mult timp.
Progresele din medicina estetică ne îndeamnă să nu ne temem de îmbătrânire, pentru că știm că putem îmbătrâni frumos și că este perfect în regulă să ne dorim să ne păstrăm aspectul tineresc și strălucitor pentru cât mai mult timp.

Azi vorbim despre tratamente de rejuvenare facială: controversate, incitante, magnetice și misterioase. Îți spunem tot ce trebuie să știi înainte de a apela la ele, îți indicăm tratamentele faciale care îți redau tinerețea și îți spunem și care sunt cele mai potrivite opțiuni în funcție de nevoile tale. Frumusețea nu mai are niciun secret!

Ce este rejuvenarea facială și când ai nevoie de ea

Rejuvenarea facială este un protocol de tratamente folosite pentru a reface sau pentru a îmbunătăți aspectul tenului, dar și pentru intinerirea facială. În funcție de proceduri, aceste tratamente pot fi noninvazive sau chirurgicale, în funcție de nevoile fiecărei persoane și de rezultatele care trebuie obținute.

Procedurile de rejuvenare facială sunt eficiente pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii. În timp ce procedurile chirurgicale sunt folosite pentru a redă simetria și structura fetei și pielii, procedurile noninvazive sunt folosite cu precădere pentru a trata anumite probleme specifice, precum riduri, hiperpigmentare, cicatrice, sau pentru a redă elasticitatea pielii.

Rejuvenarea nu este doar pentru cei maturi. Și nici exclusiv pentru femei! Sunt tratamente de rejuvenare noninvazive care pot fi realizate începând cu vârsta de 20 de ani! În funcție de problemele cu care te confrunți, un medic specialist îți poate recomandă un plan de tratament potrivit vârstei tale.

Care sunt beneficiile rejuvenarii faciale?

Beneficiile tratamentelor faciale de rejuvenare sunt nenumărate și nu se referă doar la ștergerea ridurilor. Aceste proceduri redau frumusețea pielii și a trăsăturilor.

Procedurile de rejuvenare facială pot trata multe afecțiuni:

  • riduri profunde sau de expresie
  • pierderea elasticității pielii
  • hiperpigmentare
  • lentigouri (pete de bătrânețe)
  • melasme (pete din timpul sarcinii)
  • acnee și urme lăsate de acnee
  • pete cauzate de expunerea la soare

La ce tratamentre de rejuvenare facială poți apela?

În clinica DermaCare puteți efectua o paletă vastă de tratamente de rejuvenare facială, non-invazive și minim-invazive, potrivite pentru orice vârstă și orice problemă.

Fie că vorbim de microdermabraziune cu particule de diamante, peeling-uri chimice,tratamente cu radiofrecvență, injectari cu acid hialuronic, prp sau lifting cu fire resorbabile, fiecare tratament are o anumită adresabilitate.

Protocolul de tratament se stabilește numai în urmă unui consult efectuat de către medicii noștri specialiști, care pot identifica problemele și cauza lor, stabilind ulterior ce tratament este indicat pentru a avea rezultate cât se poate de naturale.

 

 

 

 

 

Imaginea ta contează!

ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00