Un procent semnificativ din populația globului se confruntă la un moment dat cu o bărbie lipsită de fermitate, puțin lăsată. Apare un fel de gușă, mulți o denumesc bărbie dublă.

Precum celulita, această afecțiune se poate întâlni chiar și la persoanele care nu sunt puse în fața problemelor de greutate, deși incidența este mai mare atunci când acul cântarului depășește normalul.

Prezența bărbiei duble poate semnala o deficiență de iod, o afecțiune a glandei tiroide, poate traduce un surplus de greutate, o lipsă a fermității pielii în acea zonă, chiar și o moștenire genetică. Primul pas în analiza acestei situații este vizita la medicul endocrinolog. Dacă acesta elimină dereglările metabolice și necesitatea stabilirii unui plan de tratament medicamentos, bărbia dublă sau gâtul de curcan poate suferi o regresie semnificativă prin terapiile estetice de ultimă generație:

Radiofrecvența facială

Acest tip de tratament, unul care are la bază cele mai noi tehnologii utilizate în estetica facială și corporală, este complet lipsit de durere, non-invaziv și nu prezintă efecte secundare. Radiofrecvența are beneficii multiple: duce nu doar la reducerea bărbiei duble, lipsite de fermitate, ci și la diminuarea ridurilor și a liniilor de expresie, a afecțiunilor post acneice, la estomparea cearcănelor și a pungilor suboculare.

În acest tip de tratament sunt utilizate fascicule electromagnetice de diferite frecvențe pentru a pătrunde în profunzimea pielii și a acționa asupra funcțiilor sale metabolice. Prin încălzirea în adâncime a țesutului se va favoriza astfel formarea de colagen și întărirea formațiunilor de acest tip, dar și eliberarea de grăsimi lichide. Câteva ședințe de radiofrecvență facială vor duce la diminuarea bărbiei duble, în funcție de metabolismul fiecărei persoane.

Liftingul cu fire bioresorbabile

Liftingul facial cu fire bioresorbabile acționează ca suport pentru persoanele ce își doresc un chip vizibil întinerit, un ten plin de vigoare și neted. Tratamentul este inovativ, nechirurgical și asigură rezultate de lungă durată.

Intervenția de acest tip constă în implantarea în țesutul cutanat a unor fire de polidoxanonă (PDO), cu ajutorul unor ace extrem de fine. Firele PDO sunt compatibile cu organismul, resorbabile în totalitate și nu produc reacții alergice. Ele formează un cadru solid de susținere pentru țesut, stimulează acțiunea fibroblastelor și producția de colagen și elastină a pielii.

Tratamentul estetic cu fire bioresorbabile asigură nu doar corectarea laxității pielii în zona gâtului și micșorarea bărbiei duble, ci și liftingul facial și redarea conturului diferitelor zone ale feței precum: pomeții, linia mandibulară, nasul, sprâncenele, buzele, ochii, fruntea.

 

Ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile ce le putem obține împreună.

Pentru că noi știm că IMAGINEA TA CONTEAZĂ, iar tu știi că MERIȚI MAI MULT!