Liftingul facial cu 

radiofrecvență 

Radiofrecvența este un tratament revoluționar în materie de frumusețe, fiind prima terapie non-invazivă care conferă elasticitate și fermitate pielii și care ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre

Radiofrecvența este un tratament revoluționar în materie de frumusețe, fiind prima terapie non-invazivă care conferă elasticitate și fermitate pielii și care ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre.

Este un tratament eficient în atenuarea ridurilor pin efectul de lifting și de netezire, fiind o alternativă eficientă la operațiile estetice costisitoare și dureroase de lifting facial.

Cum funcționează radiofrecvența?

Radiofrecvență are la baza temperatura ridicată, care pătrunde în profunzimea țesuturilor, pentru a stimula producerea de colagen și a reduce astfel ridurile și laxitatea. Prin undele electromagnetice care penetrează straturile pielii, temperatura în zona tratatata poate ajunge până la 60-65 de grade în interiorul testului.

Această energie duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen deja existente și stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastina, care odată sintetizate, tonifică și strâng pielea, obținându-se o întinerire vizibilă a pielii, cu un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung. Acțiunea undelor de radio frecvența facială se resimte și după finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere și de reducere a ridarii cutanate fiind într-un proces continuu.

 

Cui se recomandă radiofrecvența facială?

Tratamentul cu radiofrecvență este recomandată tuturor persoanelor cu probleme estetice la nivel facial, fiind un tratament excelent pentru riduri, linii de expresie, acnee, pori dilatati, cicatrici sau bărbia dublă (gușă).

Care sunt beneficiile radiofrecventei faciale?

Principalele beneficii ale radiofrecventei faciale sunt:

  • oferă un efect de lifting și tightening facial
  • diminuează aspectul ridurilor
  • reducerea porilor dilatati
  • Îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acneice
  • reducerea bărbiei duble (gușă)
  • atenuează liniile de expresie
  • reduce aspectul pungilor de sub ochi și al cearcănelor

În cât timp sunt vizibile rezultatele?

După fiecare ședința de radiofrecvență se poate observă o textura îmbunătățită a pielii, însă deoarece radiofrecvență facială își continuă acțiunea și după finalizarea ședinței, rezultatele maxime sunt vizibile după 1-2 săptămâni de la efectuarea acesteia. Protocolul de tratament complet ar trebui să cuprindă între 6 – 12 ședințe.

Așadar, dacă gândul de a apela la bisturiu te sperie, te așteptăm la DermaCare pentru o consultație gratuită cu unul dintre specialiștii noștri. Cu siguranță vom găși un protocol de tratament potrivit ție și care să-ți aducă rezultatele mult dorită, într-o manieră non-invazivă.

 

 

 

 

 

Imaginea ta contează!

ai încredere în tine și în rezultatele remarcabile pe care le putem obține împreună

office@clinicadermacare.ro

Str. Petre Linteș Nr. 1, București

PROGRAM

Luni-Vineri 09:00 – 21:00

ESTETICĂ

Dr. Elena Dragu
Luni: 15.00 – 19.00
Miercuri: 15.00 – 19.00